Ojej, przepraszammm!!! Nie mam głowy do zapamiętywania imion/loginow itd.
W każdym razie to i tak było tak w żartach [emoji6]
Ale jak tu już piszę, to się przy okazji Wam zapytam o testy ciążowe. Które są Waszym zdaniem najlepsze? Wiadomo, że pozytywne [emoji6], ale chodzi mi o czułość itp?
reklama
Natalia91
Fanka BB :)
Za ile go kupiłaś?Ja zrobilam 2 dni przed spodziewana miesiaczka clear blue
porcelana
Haha, no tak. Ale masz wybaczone! Hormony niezłą jazdę robią. Trochę tego doświadczyłam [emoji12]Hahhah to ja pisalam[emoji23][emoji23][emoji23]
. Mieszkam w Angli,zapłaciłam za 2 szt 12 funtów
porcelana
Te z Rossmana to są te Pink chyba, co? Ja nie jestem przesądna, ale tak sobie myślę, że pojadę do tej samej apteki, gdzie kupiłam tamte, które mi pozytywne wyszły. Nigdy do niej nie jeździłam, bo to na obrzeżach miasta i wtedy akurat mi po drodze było. Może to jakiś znak? A może nie jechać tam po testy skoro ciąży nie utrzymalam? Hmm[emoji19]Kupuję zawsze 10. I lubię te Rossmannowskie wyszledł pozytywny bardzo szybko więc chyba dobry.[emoji4][emoji6]
porcelana
To jest nowość i tego nigdy nie miałam. Może się skuszę tym razem. Ale jak będzie negatyw, to się wkurze, bo one coś koło 40 zł kosztują chyba [emoji12]Ja zrobilam 2 dni przed spodziewana miesiaczka clear blue
Heda
Napewno nie Pink inne... Tak wyglądająTe z Rossmana to są te Pink chyba, co? Ja nie jestem przesądna, ale tak sobie myślę, że pojadę do tej samej apteki, gdzie kupiłam tamte, które mi pozytywne wyszły. Nigdy do niej nie jeździłam, bo to na obrzeżach miasta i wtedy akurat mi po drodze było. Może to jakiś znak? A może nie jechać tam po testy skoro ciąży nie utrzymalam? Hmm[emoji19]
Załączniki
Nie widzialam ich, moze przegapilam.Napewno nie Pink inne... Tak wyglądająZobacz załącznik 886904
reklama
porcelana
Aha, no może. Ze dwa razy kupiłam w Rossmanie i kojarzyłam teraz właśnie, że mają różowe opakowanie. One są bardziej czułe chyba.Napewno nie Pink inne... Tak wyglądająZobacz załącznik 886904