reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2019

Ojej, przepraszammm!!! Nie mam głowy do zapamiętywania imion/loginow itd.
W każdym razie to i tak było tak w żartach [emoji6]

Ale jak tu już piszę, to się przy okazji Wam zapytam o testy ciążowe. Które są Waszym zdaniem najlepsze? Wiadomo, że pozytywne [emoji6], ale chodzi mi o czułość itp?

Załączniki

• 9D6ABEBB-AEB0-406A-BA65-4E45605387ED.jpeg
    9D6ABEBB-AEB0-406A-BA65-4E45605387ED.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 67
reklama
Kupuję zawsze 10. I lubię te Rossmannowskie wyszledł pozytywny bardzo szybko więc chyba dobry.[emoji4][emoji6]
Te z Rossmana to są te Pink chyba, co? Ja nie jestem przesądna, ale tak sobie myślę, że pojadę do tej samej apteki, gdzie kupiłam tamte, które mi pozytywne wyszły. Nigdy do niej nie jeździłam, bo to na obrzeżach miasta i wtedy akurat mi po drodze było. Może to jakiś znak? A może nie jechać tam po testy skoro ciąży nie utrzymalam? Hmm[emoji19]

Te z Rossmana to są te Pink chyba, co? Ja nie jestem przesądna, ale tak sobie myślę, że pojadę do tej samej apteki, gdzie kupiłam tamte, które mi pozytywne wyszły. Nigdy do niej nie jeździłam, bo to na obrzeżach miasta i wtedy akurat mi po drodze było. Może to jakiś znak? A może nie jechać tam po testy skoro ciąży nie utrzymalam? Hmm[emoji19]
Napewno nie Pink inne... Tak wyglądają
1533926903003.jpg

Załączniki

• 1533926903003.jpg
    1533926903003.jpg
    969,7 KB · Wyświetleń: 229
reklama
Do góry