reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Te z Rossmana to są te Pink chyba, co? Ja nie jestem przesądna, ale tak sobie myślę, że pojadę do tej samej apteki, gdzie kupiłam tamte, które mi pozytywne wyszły. Nigdy do niej nie jeździłam, bo to na obrzeżach miasta i wtedy akurat mi po drodze było. Może to jakiś znak? A może nie jechać tam po testy skoro ciąży nie utrzymalam? Hmm[emoji19]
Moze bedziesz miala akurat jakas apteke po drodze tym razem... :)

Ja kupowalam po 3 zl i po 3,50. Jak bedzie ciaza to bedzie, niewazne jaki test. 40 zl to bym wolala na bete wydac.
No dokładnie. U mnie w labo beta dokładnie 40 zł kosztuje.
A tak apropo bety. Jak robicie, to też się Was panie laborantki w punkcie przyjęć pytały który to tydzień? U mnie za każdym razem i już mnie to wkurzalo, bo mi beta słabo przyrastala od początku i mnie tylko dobijaly tymi pytaniami a chyba z 6 razy musiałam badać. A jak po zabiegu musiałam zbadać do ilu spadło przed wizytą kontrolną, to już mi nerwy puściły i powiedziałam, że co ją to interesuje [emoji23]
Następnym razem na pewno zmienię labo do badań, bo mnie tam chyba źle wspominają.

O rany to ja chyba pierwsza wizyte bede miala jako ostatnia, bo dopiero za 2 tygodnie. Czyli to bedzie 6+2 tc. Dzis jestem dopiero 2 dni od terminu miesiaczki. Ale jestem tak zapracowana, ze na pewno szybko zleci.

Tak mi brzuch wywalilo, ze jutro ide kupic sukienki, ewentualnie spodnice ciazowe.

Przepraszam, nie pamietam ktora to serducho dzis ujrzala. Delicious? Gratulacje serdeczne, to juz jest taki moment ze mozna byc w miare spokojnym.
Ja też pierwszy raz wizytuje dopiero za 2 tyg i to już będzie 9tc!

reklama
Do góry