reklama
Moze bedziesz miala akurat jakas apteke po drodze tym razem...Te z Rossmana to są te Pink chyba, co? Ja nie jestem przesądna, ale tak sobie myślę, że pojadę do tej samej apteki, gdzie kupiłam tamte, które mi pozytywne wyszły. Nigdy do niej nie jeździłam, bo to na obrzeżach miasta i wtedy akurat mi po drodze było. Może to jakiś znak? A może nie jechać tam po testy skoro ciąży nie utrzymalam? Hmm[emoji19]
Heda
Fanka BB :)
To są 10 i u mnie się 2kresla pojawiła już 22dc więc muszą być b.czułe.Aha, no może. Ze dwa razy kupiłam w Rossmanie i kojarzyłam teraz właśnie, że mają różowe opakowanie. One są bardziej czułe chyba.
porcelana
No dokładnie. U mnie w labo beta dokładnie 40 zł kosztuje.Ja kupowalam po 3 zl i po 3,50. Jak bedzie ciaza to bedzie, niewazne jaki test. 40 zl to bym wolala na bete wydac.
A tak apropo bety. Jak robicie, to też się Was panie laborantki w punkcie przyjęć pytały który to tydzień? U mnie za każdym razem i już mnie to wkurzalo, bo mi beta słabo przyrastala od początku i mnie tylko dobijaly tymi pytaniami a chyba z 6 razy musiałam badać. A jak po zabiegu musiałam zbadać do ilu spadło przed wizytą kontrolną, to już mi nerwy puściły i powiedziałam, że co ją to interesuje [emoji23]
Następnym razem na pewno zmienię labo do badań, bo mnie tam chyba źle wspominają.
porcelana
Tak. Też są też ciut droższe. Zawsze kupowałam dwa od razu i innych firm i przeważnie płaciłam koło 10-12 zł za dwa. A ten jeden w Rossmanie kosztuje koło 10 zł.To są 10 i u mnie się 2kresla pojawiła już 22dc więc muszą być b.czułe.
Heda
6.99 i 5.99 zwykły paskowyTak. Też są też ciut droższe. Zawsze kupowałam dwa od razu i innych firm i przeważnie płaciłam koło 10-12 zł za dwa. A ten jeden w Rossmanie kosztuje koło 10 zł.
porcelana
Aha. To źle kojarzę. Będę w Rossmanie jutro po odżywkę do włosów, to z ciekawości sprawdzę. A może od razu kupię [emoji6][emoji23]6.99 i 5.99 zwykły paskowy
Joannaa24
Ja też pierwszy raz wizytuje dopiero za 2 tyg i to już będzie 9tc!O rany to ja chyba pierwsza wizyte bede miala jako ostatnia, bo dopiero za 2 tygodnie. Czyli to bedzie 6+2 tc. Dzis jestem dopiero 2 dni od terminu miesiaczki. Ale jestem tak zapracowana, ze na pewno szybko zleci.
Tak mi brzuch wywalilo, ze jutro ide kupic sukienki, ewentualnie spodnice ciazowe.
Przepraszam, nie pamietam ktora to serducho dzis ujrzala. Delicious? Gratulacje serdeczne, to juz jest taki moment ze mozna byc w miare spokojnym.
Natalia91
A przypomnisz jak długie masz cykle?To są 10 i u mnie się 2kresla pojawiła już 22dc więc muszą być b.czułe.
reklama
Natalia91
Są takie są jako pracownik ross potwierdzam i nie wiem czy któryś nie jest teraz w promocjiAha. To źle kojarzę. Będę w Rossmanie jutro po odżywkę do włosów, to z ciekawości sprawdzę. A może od razu kupię [emoji6][emoji23]