Natalia91
Fanka BB :)
Ooooo....[emoji847]Natalia, mnie kilka dni po zapłodnieniu zaczęła mocno ciągnąć pachwina !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooooo....[emoji847]Natalia, mnie kilka dni po zapłodnieniu zaczęła mocno ciągnąć pachwina !
Wiem, ale mnie to bardzo dziwi. Ale tak naprawde kazda apka, kazdy kalkulator tygodnia ciazy wylicza cos innego.Wg suwaczków nie ma 5+7, tylko już 6.
Nie wiem sama... Okres powinien przyjść teoretycznie za 10-12 dni. Ale coś czuję, że wczoraj mógł być ten złoty strzał[emoji23] W tamtej straconej ciąży prawdopodobnie zaskoczyło też jakoś w 20-23 dniu cyklu, a ja wczoraj miałam 21. I miałam taki śluz, że aż przykul moja uwagę i go oglądałam z każdej strony. W tym cyklu wcześniej nie zwróciłam uwagi na śluz, bo po prostu był normalny.Ja tam lubię pink test, ale wiem ze duzo dziewczyn poleca zolte bobo testy. Kiedy planujesz testowac?
Ktore sa te rossmannowskie? Bo ja tam widzialam identyczne jak w aptece tylko dwa razy drozsze. Pink test i tak dalej.Kupuję zawsze 10. I lubię te Rossmannowskie wyszledł pozytywny bardzo szybko więc chyba dobry.[emoji4][emoji6]
Ja pewniak termin 1-2kwietnia[emoji846]U mnie też 5+5 i termin na 8 kwietnia
Chyba laski pouciekały na majówki, bo coś cicho się zrobiło. A ile jest "pewnych" kwietniówek?
Hahhah to ja pisalam[emoji23][emoji23][emoji23]A to nie Ty pod wpływem hormonów pisałaś, że tu powinny byś tylko ciężarne a nie starające się też? [emoji87]
Mają takie po 6 i 7 zł ż niemieckimi napisami.Ktore sa te rossmannowskie? Bo ja tam widzialam identyczne jak w aptece tylko dwa razy drozsze. Pink test i tak dalej.