D
Deleted member 184807
Gość
Ogromnie się cieszę ❤❤❤Jest pęcherzyk i zarodek jak przecinek. I serduszko pikało .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ogromnie się cieszę ❤❤❤Jest pęcherzyk i zarodek jak przecinek. I serduszko pikało .
Jedno jest pewne na bank sie tak nie nameczymy jak one z tymi brzuchami w te upaly. Ja im serdecznie wspolczuje..A ja chyba nie wierzę nadal .
Jak zobaczyłam te wielkie brzuchole w kolejce to aż mi słabo było na myśl, że mnie to czeka .
Popieram! Jak ja się cieszę, że jesień i zima przede mną, wolę zmarznąć niż być wiecznie spocona i mokra. Końcówka to będzie wiosna, więc najlepsza pora roku, wszystko się zieleni...Jedno jest pewne na bank sie tak nie nameczymy jak one z tymi brzuchami w te upaly. Ja im serdecznie wspolczuje..
A ja chyba nie wierzę nadal .
Jak zobaczyłam te wielkie brzuchole w kolejce to aż mi słabo było na myśl, że mnie to czeka .
Ja rodziłam córkę w sierpniu-38st, w ciąży z synem lato bylo latem stulecia a poród w październiku-urodził się w niedzielę a w poniedziałek spadł śniegPopieram! Jak ja się cieszę, że jesień i zima przede mną, wolę zmarznąć niż być wiecznie spocona i mokra. Końcówka to będzie wiosna, więc najlepsza pora roku, wszystko się zieleni...
Kiedy będziesz testować?Jestem po wizycie u gina...oba pecherzyki pękły, endo też ładne, lekarz trzyma kciuki [emoji4] więc dziewczyny Was też proszę o kciuki i byle do testowania [emoji6]
Gratuluję!!!! A który to tydzień? Może pisałaś wcześniej ale ciężko mi czytać te wszystkie wiadomości na bieżąco.Jest pęcherzyk i zarodek jak przecinek. I serduszko pikało .
Ja też nie ogarniam wszystkiego, nie przejmuj się.Gratuluję!!!! A który to tydzień? Może pisałaś wcześniej ale ciężko mi czytać te wszystkie wiadomości na bieżąco.