reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Mujer więc ty jutro masz wizytę?

Nie chcę przechwalić, ale wczoraj wieczorem troszkę mi się polepszyło jeśli chodzi o mdłości, rano dzisiaj też nie było tak źle.

Jedno jest pewne na bank sie tak nie nameczymy jak one z tymi brzuchami w te upaly. Ja im serdecznie wspolczuje..
Popieram! Jak ja się cieszę, że jesień i zima przede mną, wolę zmarznąć niż być wiecznie spocona i mokra. Końcówka to będzie wiosna, więc najlepsza pora roku, wszystko się zieleni...

A ja chyba nie wierzę nadal :D:D.
Jak zobaczyłam te wielkie brzuchole w kolejce to aż mi słabo było na myśl, że mnie to czeka :D.

Ja nie wierzyłam do dzisiaj. Zeszłam z zajęć i zadzwoniłam do lab. I jak babka powiedziała, no kochana bedziemy sie widywać co miesiąc znowu :D to sie rozpłakałam a raczej ciężko mi to przychodzi nawet w zaawansowanej ciąży.

Zeszły ze mnie emocje i podświadomy stres. Dzisiaj
Zaczyna do mnie to powoli dochodzić...

Wiec...
JESTESMY W CIAZY!!!!

Popieram! Jak ja się cieszę, że jesień i zima przede mną, wolę zmarznąć niż być wiecznie spocona i mokra. Końcówka to będzie wiosna, więc najlepsza pora roku, wszystko się zieleni...
Ja rodziłam córkę w sierpniu-38st, w ciąży z synem lato bylo latem stulecia a poród w październiku-urodził się w niedzielę a w poniedziałek spadł śnieg :D

reklama
Do góry