Dziękuję .Gratuluję Aneta wspaniała wiadomość bardzo się cieszę i gratuluję [emoji7][emoji8][emoji8][emoji8] żeby zdrowo rosło [emoji8]
reklama
porcelana
Fanka BB :)
Sorry, 22. O tak właśnie pilnuję dni cyklu [emoji23]Już 21??? Super!!!! Fajnie, ze nie liczysz, nie sprawdzasz owulacji itd.
Gdzieś za 10-12 dni powinien przyjść okres. Chociaż u mnie to nigdy nie wiadomo...
W poprzednia ciąże musiałam zajść jakoś w 20-23 dniu cyklu. Wczoraj miałam tak gęsty i mocny śluz, że tak jak w ogóle się w tym cyklu nie przyglądałam jemu, to wczoraj aż ta lepkość i konsystencja moja uwage zwróciły.
Wiec tak sobie teraz myślę, że mogło na przykład wczoraj zaskoczyć. To by się jakoś pokrywalo z poprzednią ciąża. No i ten śluz... Ale to tak sobie teraz gdybam [emoji12]
Natalia91
Chodź do nas na majówki? [emoji4] w środę albo czwartek [emoji4]Kiedy będziesz testować?
porcelana
Hehe, a no muszę zajrzeć chyba [emoji6]Chodź do nas na majówki? [emoji4] w środę albo czwartek [emoji4]
Zaaazdro, już będziesz wiedziała. A masz jakieś przeczucia?
Natalia91
Przeczucia jak przeczucia wiesz lepiej się nie nastawiać ale myślę pozytywnie [emoji6][emoji4] pachwina mnie strasznie jedna ciągnie i jajnik boli brzuch pobolewa także zobaczymy co z tego wyjdzie [emoji52]Hehe, a no muszę zajrzeć chyba [emoji6]
Zaaazdro, już będziesz wiedziała. A masz jakieś przeczucia?
Chodź chodź brakuje nam tam Ciebie [emoji3]
Kochana to w ktorym jestes tygodniu ? ile lekarz wyliczył i kiedy miałaś ostatni okres ?Ja też nie ogarniam wszystkiego, nie przejmuj się.
Heda
Z tego co kojarzę to ma 5tc plus kilka dni coś koło 6tc o ile się nie mylę.Kochana to w ktorym jestes tygodniu ? ile lekarz wyliczył i kiedy miałaś ostatni okres ?
U mnie też 5+5 i termin na 8 kwietniaCzesc na imię mam Marta.Mam 11 letnia córkę i jedna stratę w 2016 r.2 tyg temu zrobiłam test i wyszedł pozytywny.Wczoraj byłam u lekarza i widać już zarodek z bijącym serduszkiem;-)jestem 5 tyg i 5 dni.Wedlug om termin mam na 5 kwietnia
Chyba laski pouciekały na majówki, bo coś cicho się zrobiło. A ile jest "pewnych" kwietniówek?
reklama
porcelana
Ciebie się wystraszyłyśmy, hehe [emoji23][emoji6]U mnie też 5+5 i termin na 8 kwietnia
Chyba laski pouciekały na majówki, bo coś cicho się zrobiło. A ile jest "pewnych" kwietniówek?