reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Już 21??? Super!!!! :) Fajnie, ze nie liczysz, nie sprawdzasz owulacji itd.
Sorry, 22. O tak właśnie pilnuję dni cyklu [emoji23]
Gdzieś za 10-12 dni powinien przyjść okres. Chociaż u mnie to nigdy nie wiadomo...
W poprzednia ciąże musiałam zajść jakoś w 20-23 dniu cyklu. Wczoraj miałam tak gęsty i mocny śluz, że tak jak w ogóle się w tym cyklu nie przyglądałam jemu, to wczoraj aż ta lepkość i konsystencja moja uwage zwróciły.
Wiec tak sobie teraz myślę, że mogło na przykład wczoraj zaskoczyć. To by się jakoś pokrywalo z poprzednią ciąża. No i ten śluz... Ale to tak sobie teraz gdybam [emoji12]

Hehe, a no muszę zajrzeć chyba [emoji6]
Zaaazdro, już będziesz wiedziała. A masz jakieś przeczucia?
Przeczucia jak przeczucia wiesz lepiej się nie nastawiać ale myślę pozytywnie [emoji6][emoji4] pachwina mnie strasznie jedna ciągnie i jajnik boli brzuch pobolewa także zobaczymy co z tego wyjdzie [emoji52]

Chodź chodź brakuje nam tam Ciebie [emoji3]

Czesc na imię mam Marta.Mam 11 letnia córkę i jedna stratę w 2016 r.2 tyg temu zrobiłam test i wyszedł pozytywny.Wczoraj byłam u lekarza i widać już zarodek z bijącym serduszkiem;-)jestem 5 tyg i 5 dni.Wedlug om termin mam na 5 kwietnia
U mnie też 5+5 i termin na 8 kwietnia ;)

Chyba laski pouciekały na majówki, bo coś cicho się zrobiło. A ile jest "pewnych" kwietniówek?

reklama
Do góry