reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Sięgnij po naturalny imbir. Plasterek świeżego korzenia imbiru zalej wrzątkiem i trzymaj 10 minut pod przykryciem. Możesz posłodzić taką herbatkę ciemnym cukrem albo miodem. Utarty, świeży imbir to doskonała przyprawa do sałatek. Możesz też dodawać go do dań gorących, ale wówczas wrzucaj go w ostatniej chwili.

Ja wymiotuje jak czuje imbir od zawsze

reklama
Witam ! Staram się przeczytać wszystko co napisałyście,ale chyba potrzebuję więcej czasu :szok:
W styczniu zdecydowaliśmy się powiększyć rodzinę :)
Po wielu problemach z moim zdrowiem w czerwcu wyszłam na prostą, ale czerwcowy cykl był...nienormalny.
W lipcu wakacje, owulacja i udało się!
10dpo zrobiłam test i dwie blade kreski. 2 dni później bhcg 11, za 48h 38. Testy do dziś z dwiema kreskami.
Piersi zaczynają boleć, ale poza tym nic mi nie dolega. Dziś dla swojego spokoju zrobiłam bhcg by zobaczyć czy wzrosło.
Wizytę mam dopiero 27.08 bo lekarka na urlopie :frown:
Martwię się czy to nie biochemiczna lub inny przykry scenariusz, choć w poprzednich ciążach tak nie było.
Zasiadam do czytania :)
Gratulacje:)

Witam wszystkich bardzo serdecznie Beta wczoraj 89,71... Jak wszystko pójdzie dobrze to na kwiecień poród 32dc
Witaj w naszym gronie :-).

Mam wynik ! Pani twierdzi,że beta wystrzeliła -z niecałe 38 w ub tyg do 470 wczoraj :)
WIDZISZ PO CO SIE MARTWILAS :-)

Na razie nie mowila nic moze na nastepnej wizycie az ja zapytam. Musze zapisac w kajeciku hehe.
Ja juz przebadana na wszystko :-).

Dziewczyny a wlasnie pytalam sie mojej gin i pozwolila mi pic jedna kawusie dziennie[emoji846]wiec wlasnie korzystam i pije. Milego dnia. Czy ktos dzisiaj wizytuje?
Ja czekam wlasnie na usg.

Wow ja mam corke 13 lat i martwilam sie czy bedzie ok a u ciebie widze bajlando. Kurcze podziwiam serio i bez zlosliwosci. Zawsze chcialam wiecej dzieci ale materialnie nie stac nas bylo. Teraz jestesmy w lepszej sytuacji i dlatego sie zdecydowalismy.
Moja najstarsza to bardzo wymagająca dziecko było tak nam dała w kość że nie chcieliśmy więcej. Dopiero po 15 latach zdecydowaliśmy się na kolejne. Teraz przy 2 mam więcej luzu jak kiedyś przy jednym. Maluchy mega grzeczne ładnie się bawią. A że to już ostatni dzwonek u nas na kolejną dzidzie więc czemu nie... szczególnie że i warunki i finanse na to pozwalają.

reklama
Ale masakra. Odwołali mi lekarza. A jutro jadę :(
Jak to tak...[emoji15] [emoji53] Nie fajnie a na długo jedziesz może coś po powrocie na szybko się uda znaleźć.
Jest pęcherzyk i zarodek jak przecinek. I serduszko pikało :).
Super gratulacje to już Masz namacalne dowody na ciążę [emoji3] Zazdrościmy i cieszymy się razem z Tobą.

Do góry