kb.karola90
Fanka BB :)
Bardzo na to liczęW końcu przyjdzie dzień, kiedy będziesz tulić swoje maleństwo, zobaczysz!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo na to liczęW końcu przyjdzie dzień, kiedy będziesz tulić swoje maleństwo, zobaczysz!
Evelaina- a zdarzały Ci się wcześniej takie spóźnienia @?
Jeżeli nie miałaś wcześniej takich spóźnień to może to jest to [emoji4] Wiec na razie staraj się o tym nie myśleć i korzystaj z weekendu. A w poniedziałek zrób test [emoji4] Powodzenia [emoji4]
To ty czekasz do poniedziałku na test a ja na betę...[emoji12] Myślę że jak @ się nie pojawiła to już się nie pojawi... trzymam kciuki.
evelaina no to jest coś na rzeczy na pewno [emoji16] ale ja bym chyba tyle dni nie wytrzymala i nawet kosztem niespodzianki powiedziała partnerowi niech leci po test do apteki.
Uf dzisiaj w końcu da się normalnie oddychać i jest troszkę chłodniej. To znaczy na słońcu ukrop ale na tarasie mam cień i wieje lekki wiaterek i jest super. Pościel wszystkim popralam to za chwilę już sucha.
O kuzwa szacun.Bedzie jazda bez trzymanki. [emoji39][emoji39] Witaj i gratulacje.Hej... u mnie 26dc i od poniedziałku blada kreska na teście a dziś już całkiem wyraźna.
Co do hardkoru to chyba mnie nie po pobijecie. Mam w domu 15mieś bliźniaki [emoji16].
Urodzone SN ja bardzo chciałam SN i się udało.
Ja w pierwszej ciazy kupowalam po 1 trymestrze. Pod koniec nie odczulam zakupow i wydatkow. Do 7 msc mialam juz wszystko i ostatnie 2 msc bylam szczesliwa i gotowa i tym razem zrobie tak samo.
Wieczorem wrzuce zdj z usg [emoji846]@delicious trzymaj sie to tylko chwilowa niemoc.
Czy większość z was juz bywala tu na forum czy sa jakies co pierwszy raz. Ja wiele nie ogarniam dopiero sie ucze a tu widze niektore to jakby od lat przebywaly. Pozdrawiam