AsssO
Zaciekawiona BB
To witaj w klubie [emoji846]damy rade i dogonimy nalogowe forumowiczki[emoji39][emoji39]Ja jestem pierwszy raz i trochę jeszcze dziwnie się czuję jakbym raczkowała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To witaj w klubie [emoji846]damy rade i dogonimy nalogowe forumowiczki[emoji39][emoji39]Ja jestem pierwszy raz i trochę jeszcze dziwnie się czuję jakbym raczkowała
To witaj w klubie [emoji846]damy rade i dogonimy nalogowe forumowiczki[emoji39][emoji39]
Wow szmat czasu. Ale fajnie bo mozna poznac wiele swietnych babeczek, porozmawiac ot tak, bez spiny.Spokojnie Dziewczyny, parę dni i będziecie śmigać po forum [emoji16] ja tutaj już od prawie 7 lat [emoji16] z przerwami oczywiście.
No to jedziemy razem [emoji3]Witam nowe koleżanki
Ja wyobraźcie sobie, że nie dojechałam na tą betę a @ dalej brak [emoji14] za późno się wybrałam i mi zamknęli punkt pobrań, brawo ja kupiłam za to test na pocieszenie i oczywiście negatywny. @ miała być w poniedziałek więc dziś 5 dzień spóźnienia.
I bądź tu mądry człowieku, obiecałam mężowi że w poniedziałek się ogarnę i pojadę rano na krew, bo on już też nie może wytrzymać w niewiedzy
Niebawem stuknie 5 latJa w pierwszej ciazy kupowalam po 1 trymestrze. Pod koniec nie odczulam zakupow i wydatkow. Do 7 msc mialam juz wszystko i ostatnie 2 msc bylam szczesliwa i gotowa i tym razem zrobie tak samo.
Wieczorem wrzuce zdj z usg [emoji846]@delicious trzymaj sie to tylko chwilowa niemoc.
Czy większość z was juz bywala tu na forum czy sa jakies co pierwszy raz. Ja wiele nie ogarniam dopiero sie ucze a tu widze niektore to jakby od lat przebywaly. Pozdrawiam
Ooo to rano może tu będą jakieś pozytywne wieści i fotki!Niebawem stuknie 5 lat
Ale dzis upały. Nic mi sie nie chce. Nie wiem czy mam wzdecie czy macica jest powiększona, ale mam brzuch jak w 3 miesiącu.
Jutro rano testuje <3 bedzie 25 dc. Moze juz cos wyjdzie.
Dziekuje! Oby byly rowniez z mojej strony dobre wiesci. A Ty powiedz mi, powtarzasz ta bete czy juz czekasz ma usg? Bo jak masz skonczone 5 tyg to lada chwila mozna podejrzeć czy jest serducho [emoji7]Ooo to rano może tu będą jakieś pozytywne wieści i fotki!
W poniedziałek czekamy na bety dziewczyn, także super!