Hej dziewczynki! Ale tu już się robi tłok [emoji4] ale to bardzo dobrze! [emoji16] tylko potem ile stron do nadrabiania!!! Może niedługo wskoczymy na te główne wątki? U mnie ostatnio sporo się dzieje, miałam parę spraw do pozałatwiania, a przez te upały to jest to niezłą męczarnią...
Po tych moich ostatnich testowaniach zbyt wczesnych już zaczęłam tracić nadzieję, ale tak właściwie cycki mnie bolą od kilku dni, gdzie zazwyczaj nie miewam czegoś takiego przed @, brzuch też jest jakiś większy, pobolewa. Przedwczoraj miałam trochę nerwów i bolał mnie dość mocno, ból identyczny jak na @. Ale na razie jej nie ma, a wg kalendarzyka w aplikacji pokazuje mi na dziś. Jeżeli uda mi się dziś kupić test to może jutro zatestuję. Choć boję się tego, że znów nie wyjdzie.
Karola, trzymamy mocno kciuki za Ciebie. Przeżyłaś straszne chwile, oby w tym cyklu się udało i dzieciątko wynagrodziło Wam wszystkie łzy [emoji8]
Marcia- ciąża to czas, w którym każda kobieta się zmienia. Masz prawo na zmienne nastroje, na pewno jest to dla Was zaskoczenie i jesteście oszołomieni całą tą sytuacją, ale uwierzcie w to, że dacie sobie radę i że tak właśnie miało wyglądać Wasze życie. Nic nie dzieje się bez przyczyny. Za jakiś czas nie będziesz sobie wyobrażała innego życia [emoji8] a teraz staraj się myślec pozytywnie, macie jeszcze ładnych parę miesiecy na poukładanie sobie wszystkiego, może jakieś zmiany. Dacie radę !
Tak, ja korzystam z aplikacji, bo rzadko odpalam laptopa. Aplikacja jest wygodna, ale szkoda, że nie widać suwaczków bo wtedy można by było lepiej zapamiętać każdą z Was.
Kochana, tak jak już pisałam wyżej- dziś mam termin @, brzuch lekko pobolewa ale jeszcze czekam. Jak się uda to jutro może zrobię test, choć trochę się obawiam po tych dwóch negatywnych. Dziś mam 29 dzień cyklu.
A propos nospy! Dziewczyny bardzo ważna informacja! Można ją brać w ciąży, ale nie często i w dużych ilościach. Studiuję surdopedagogikę i na studiach jedna pani profesor mówiła nam, że jest to wielokrotnie potwierdzone, że nospa powodowała uszkodzenia słuchu u dzieci. Zbyt częste stosowanie nospy może doprowadzić do całkowitej utraty słuchu u dziecka. Zrobicie jak uważacie, ale w razie czego ostrzegam Was.
Agata- witaj u nas [emoji4] ja w poprzedniej ciąży budziłam się już o 5 rano całkiem wyspana, ale za to godzina 10 rano byłam tak zmęczona, że musiałam kłaść się na drzemki [emoji23] jeżeli masz tylko taką możliwość to spij ile tylko organizm potrzebuje [emoji6] i oczywiście myśl pozytywnie bo to rownież bardzo pomaga [emoji6]
AsssO- gratuluję dwóch kreseczek, a co za tym idzie ciąży! Witamy Cię u nas [emoji6] a 1 kwietnia to faktycznie bardzo ciekawa data hehe