O tych drogich nawet nie myślęTak.masz racjetez wolałabym być przygotowana, ale jak mówisz 500zł to spoko bo myślałam ze mówisz o tych co 2tys. Zł kosztują
![]()
reklama
To wybór każdej z nas, wiadomoWiem, że młode także rodzą chore dzieci, ale tak jak mówię, jeżeli nie będzie żadnych niepokojących sygnałów od lekarza to nie będę wykonywać tych testów.
Kupiłaś już test?
Wychodzi ok 5 tydzień, właśnie w 100% jeszcze pewności nie ma, czy jest w macicy, pocieszam się tym, że ma przedpotopowe usgKtóry to tydzień u ciebie? Ale COŚ JEST i to w macicy, więc już połowa sukcesu!![]()
Jeszcze nie kupiłam. Właśnie przez ten upał to nie chce się wychodzić. Tym bardziej jak się mieszka w bloku, nie ma się działeczki. A przydał by się basen.....[emoji7]
Ale mąż ma dziś wolne i będzie niedługo jechał załatwiać sprawy to ma mi kupić. Jeżeli będę miała dziś ten test to jutro z rana testuję, choć się boję mega :/ dziś mnie brzuch pobolewa i zastanawiam się czy @ nie przyjdzie?
Dżasta, a Ty czekasz do soboty? Kiedy Ci ta niechciana @ wypada?
Ale mąż ma dziś wolne i będzie niedługo jechał załatwiać sprawy to ma mi kupić. Jeżeli będę miała dziś ten test to jutro z rana testuję, choć się boję mega :/ dziś mnie brzuch pobolewa i zastanawiam się czy @ nie przyjdzie?
Pp wielkich trudach jedno i drugie śpi. Starszak zwykle nie śpi w dzień, więc się dziwię.
Mam 32 lata. Pappa dla mnie jest bezsensu. Tylko strach całą ciążę. Bo co mi to da, że wyjdzie 1:200 czy 1:50? Żeby być prawie w 100% pewnym to trzeba zrobić amniopunkcje lub nifty. Amnio jest inwazyjne i można poronić, nifty drogie.
Kwasu foliowego też nie biorę. Tylko pamiętajcie, że tego kwasu nie można za długo brać.
Mam 32 lata. Pappa dla mnie jest bezsensu. Tylko strach całą ciążę. Bo co mi to da, że wyjdzie 1:200 czy 1:50? Żeby być prawie w 100% pewnym to trzeba zrobić amniopunkcje lub nifty. Amnio jest inwazyjne i można poronić, nifty drogie.
Kwasu foliowego też nie biorę. Tylko pamiętajcie, że tego kwasu nie można za długo brać.
Co masz na myśli, że nie można za długo brać?Pp wielkich trudach jedno i drugie śpi. Starszak zwykle nie śpi w dzień, więc się dziwię.
Może nie przyjdzie @, trzymam za to kciuki mocno!Jeszcze nie kupiłam. Właśnie przez ten upał to nie chce się wychodzić. Tym bardziej jak się mieszka w bloku, nie ma się działeczki. A przydał by się basen.....[emoji7]
porcelana
Fanka BB :)
Ma sa kra!!! Ja nie nawidzę takiej pogody. 25 stopni to dla mnie już absolutny max. Ja nawet wyjścia z psem ograniczyłam do dwóch, a on też się jakoś na dwór nie garnie.Jaki upał, nawet do sklepu nie da się wyjść!
Dzisiaj nie robię nic i wcale nie mam z tego tytułu wyrzutów sumienia [emoji6]
reklama
Cześć, w poniedziałek miałam termin @, cykle 30 dni, dziś 33dc i nic. Od kilku dni brzuch boli jak na @ w sumie to od tygodnia, a ta nie przychodzi, test wczoraj wyszedł mi negatywny. Jutro chyba znowu spróbuje testować jak nic się nie zmieni. Mamy już córkę i bardzo byśmy się ucieszyli na kolejne bobo
Myślicie, że jest szansa na dwie kreski jeszcze?
Myślicie, że jest szansa na dwie kreski jeszcze?