reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Jeszcze nie kupiłam. Właśnie przez ten upał to nie chce się wychodzić. Tym bardziej jak się mieszka w bloku, nie ma się działeczki. A przydał by się basen.....[emoji7]
Ale mąż ma dziś wolne i będzie niedługo jechał załatwiać sprawy to ma mi kupić. Jeżeli będę miała dziś ten test to jutro z rana testuję, choć się boję mega :/ dziś mnie brzuch pobolewa i zastanawiam się czy @ nie przyjdzie?
Dżasta, a Ty czekasz do soboty? Kiedy Ci ta niechciana @ wypada?

Pp wielkich trudach jedno i drugie śpi. Starszak zwykle nie śpi w dzień, więc się dziwię.

Mam 32 lata. Pappa dla mnie jest bezsensu. Tylko strach całą ciążę. Bo co mi to da, że wyjdzie 1:200 czy 1:50? Żeby być prawie w 100% pewnym to trzeba zrobić amniopunkcje lub nifty. Amnio jest inwazyjne i można poronić, nifty drogie.

Kwasu foliowego też nie biorę. Tylko pamiętajcie, że tego kwasu nie można za długo brać.

Pp wielkich trudach jedno i drugie śpi. Starszak zwykle nie śpi w dzień, więc się dziwię.

Mam 32 lata. Pappa dla mnie jest bezsensu. Tylko strach całą ciążę. Bo co mi to da, że wyjdzie 1:200 czy 1:50? Żeby być prawie w 100% pewnym to trzeba zrobić amniopunkcje lub nifty. Amnio jest inwazyjne i można poronić, nifty drogie.

Kwasu foliowego też nie biorę. Tylko pamiętajcie, że tego kwasu nie można za długo brać.
Co masz na myśli, że nie można za długo brać?

Jeszcze nie kupiłam. Właśnie przez ten upał to nie chce się wychodzić. Tym bardziej jak się mieszka w bloku, nie ma się działeczki. A przydał by się basen.....[emoji7]
Ale mąż ma dziś wolne i będzie niedługo jechał załatwiać sprawy to ma mi kupić. Jeżeli będę miała dziś ten test to jutro z rana testuję, choć się boję mega :/ dziś mnie brzuch pobolewa i zastanawiam się czy @ nie przyjdzie?
Dżasta, a Ty czekasz do soboty? Kiedy Ci ta niechciana @ wypada?
Może nie przyjdzie @, trzymam za to kciuki mocno!

Jaki upał, nawet do sklepu nie da się wyjść!
Ma sa kra!!! Ja nie nawidzę takiej pogody. 25 stopni to dla mnie już absolutny max. Ja nawet wyjścia z psem ograniczyłam do dwóch, a on też się jakoś na dwór nie garnie.
Dzisiaj nie robię nic i wcale nie mam z tego tytułu wyrzutów sumienia [emoji6]

reklama
Cześć, w poniedziałek miałam termin @, cykle 30 dni, dziś 33dc i nic. Od kilku dni brzuch boli jak na @ w sumie to od tygodnia, a ta nie przychodzi, test wczoraj wyszedł mi negatywny. Jutro chyba znowu spróbuje testować jak nic się nie zmieni. Mamy już córkę i bardzo byśmy się ucieszyli na kolejne bobo :)
Myślicie, że jest szansa na dwie kreski jeszcze?

Do góry