reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

Wg ostatniej miesiączki 3 kwietnia. Ale czekam na wizytę (08.08).
Witam. Mnie wychodzi 4.04 [emoji16] kurczę dziwnie tak na początku miesiąca być. Moje starszaki ż 13, 24 i 23 więc na forum zawsze było już sporo porodów. Teraz będę rozpoczynała stawkę. Chociaż moje dzieci nie spieszą się na świat więc obstawiam mały poślizg.

reklama
Witam. Mnie wychodzi 4.04 [emoji16] kurczę dziwnie tak na początku miesiąca być. Moje starszaki ż 13, 24 i 23 więc na forum zawsze było już sporo porodów. Teraz będę rozpoczynała stawkę. Chociaż moje dzieci nie spieszą się na świat więc obstawiam mały poślizg.

[emoji4] u mnie to pierwszy raz. [emoji4] Wiec wszystko jest dla mnie nowe.

Dokladnie, ja mialam termin z usg na 5,, om na 8, a urodzilam 16 :)

Justyna zostaniesz z nami i kropka [emoji3] pamiętaj że jest nas tutaj więcej ze znakiem zapytania [emoji6]

Co do atmosfery na różnych forach to odnoszę wrażenie że niektóre babki to tylko po to się udzielają żeby właśnie wszcząć kłótnie i z tego czerpią największą satysfakcję niestety.
Miejmy nadzieję że u nas do takich kłótni nie będzie dochodzić [emoji4]

Kochane jesteście ;*

kb.karola90 o matkoooo.... skąd się dziewczyna urwała :p
Co do tych wydobycin to już serio mega przesadzają, tak samo jak np mama nie czuje że chce karmić dziecko piersią, u nas od razu postrzega się ją jako jakąś wyrodną...

No dokładnie :( moja przyjaciółka próbowała karmić piersią na samym początku ale tyle wycierpiała, że musiała zainwestować w laktator i też zbyt długo nie dała rady na tym, bo nie stymulowało jak trzeba i za mało pokarmu odciągało i tak się biedna przejmowała , że nie może karmić piersią a teraz jak gdzieś idzie do rodziny, znajomych to tylko słyszy , że one piersią karmią, że tak najlepiej i się teraz czuje jak wyrodna matka , że nie dała rady :( szkoda mi jej bo nie powinna się takim gadaniem przejmować - nie każdy może karmić...

reklama
Cześć dziewczyny. Pozwolicie ze się przyłączę [emoji4]
Jeżeli wszystko będzie dobrze to z ostatniej @ wychodzi mi kwiecień. [emoji4]

Witaj Joanka :) i gratulacje ;)

Hehe tak, zapadla mi w pamiec. Zazdroszczę Wam tego urzadzania, to sa piekne chwile, a najlepiej tuz po przeprowadzce jak wszystko nowe i pachnace [emoji7]

Wiecie co Wam powiem. Dzisiaj zaczely mi.sie nudnosci, bol piersi i smierdzialo mi wnetrze szafy z ubraniami dziecka i zapachowe pisaki... naprawde sobie nie wkrecam... Nie mowie juz nawet o bólach jajnikow, bo sa codziennie od owu. Jutro robie test. Jeśli wyjdzie druga kreska to pobije rekord Guinnessa w najwcześniejszych objawach ciazowych.

Ooo supcio , czekamy na pozytywny teścik , bo coś brakuje teraz pozytywów nam na ten tydzień :D

Do góry