reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Ja myślę, że ludzie mówią złośliwie matka polka. Dla mnie to dziwne, ale cóż.
Niestety to prawda, najgorsze jest to że młode mamy sobie to dobierają do głowy i szukają problemu w sobie i uważają się właśnie za gorsze. O to mi chodziło w mojej wypowiedzi

Witaj, Marcia :) Dziecko to największy skarb, będzie dobrze :)

Teraz jest moda na nieidalne matki, co też mnie dziwi :p zamiast dążyć do tego, aby być coraz lepszą matką to się prześcigają, która jest bardziej ujowa :/

Witaj, Marcia :) Dziecko to największy skarb, będzie dobrze :)

Teraz jest moda na nieidalne matki, co też mnie dziwi :p zamiast dążyć do tego, aby być coraz lepszą matką to się prześcigają, która jest bardziej ujowa :/

Masakra, ja jeszcze nie jestem mamą, ale jak mi przyjaciółka opowiada jak się zachowują "madki" na forach i zamiast udzielać rad to strzelają pretensje i wyzywają inne mamy to jakaś patologia :/ ja chyba nie będę kiedyś uczestniczyć w tych forach bo to jakaś tragedia :/ jedyne co to nasze kwietnióweczki są w porządku i jest fajnie - tylko pytanie, czy uda mi się tu zostać ? :confused:

Dżasta trzyman kciuki żebyś z nami została :-)
W poprzedniej ciąży na początku udzielałam się na innym forum, chyba mamo to ja(?)i tam właśnie w pewnym momencie zrobiła się bardzo niefajna atmosfera, porobiły się jakieś obozy, kilka dziewczyn atakowało jedną... nic fajnego, ale trafiłam na bb i tu w lipcówkach była całkowicie inna atmosfera :-) do tej pory dziewczyny się odzywają, coś doradzą, polecą :-)

Dżasta trzyman kciuki żebyś z nami została :-)
W poprzedniej ciąży na początku udzielałam się na innym forum, chyba mamo to ja(?)i tam właśnie w pewnym momencie zrobiła się bardzo niefajna atmosfera, porobiły się jakieś obozy, kilka dziewczyn atakowało jedną... nic fajnego, ale trafiłam na bb i tu w lipcówkach była całkowicie inna atmosfera :-) do tej pory dziewczyny się odzywają, coś doradzą, polecą :-)

No nie fajnie tak jak mówisz...

Dziękuję ;*

Jak jest tyle lasek to zawsze są kłótnie, złośliwości. Kobiety już takie są ;) A pytania niektórych matek są powalające. Na jednej grupie pytała "kiedy jest dzień ojca?". No litości. Albo jak mam w taką pogodę ubrać dziecko? Na każdej dzielnicy jest inna pogoda, nie mówiąc już o miastach :D

reklama
Justyna zostaniesz z nami i kropka [emoji3] pamiętaj że jest nas tutaj więcej ze znakiem zapytania [emoji6]

Co do atmosfery na różnych forach to odnoszę wrażenie że niektóre babki to tylko po to się udzielają żeby właśnie wszcząć kłótnie i z tego czerpią największą satysfakcję niestety.
Miejmy nadzieję że u nas do takich kłótni nie będzie dochodzić [emoji4]

Do góry