reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
A ile razy w ciągu dnia cycusia? Ja odkąd synek pół roku skończył zaczęłam zmniejszać liczbę karmień także jak go odstawiłam to cycał dwa razy dziennie, a potem przez kilka dni tylko raz i potem już wcale. I nawet nie wołał. [emoji4]
Właśnie juz było tylko raz, do drzemki :) teraz jak wróciły upały, to chce co chwile cyca... Mimo, ze pije duuuzo wody. No nic. Pomyslimy jak to będzie. Jak sie nie da odstawic, to nic na sile.

Mnie dalej mdli, no i nie wiem czy zauwazylyscie, ze czesciej chodzicie siusiu? Ja tak, w poprzedniej ciąży tez tak miałam ;)

Matka polka bylam po porodzie, bo wtedy faktycznie walczyłam. Ale jak byk ma 8,5m to może juz byc spokojnie czas. Zresztą dzieki temu jestem już w ciazy :) I jakos ani nie żałuję ani nie mam do siebie jakichkolwiek wyrzutów.

Właśnie juz było tylko raz, do drzemki :) teraz jak wróciły upały, to chce co chwile cyca... Mimo, ze pije duuuzo wody. No nic. Pomyslimy jak to będzie. Jak sie nie da odstawic, to nic na sile.

Mnie dalej mdli, no i nie wiem czy zauwazylyscie, ze czesciej chodzicie siusiu? Ja tak, w poprzedniej ciąży tez tak miałam ;)
Jak upały miną to zobaczysz jak sytuacja będzie wyglądać. [emoji4]

Każda matka jest dla swojego dziecka najlepsza matka jaka może być. A dodawanie do tego narodowości niczego nie zmienia i nie robi z nas lepszej czy gorszej. Bo czy polka czy włoszka to po prostu matka i to się liczy.

A czy ktoś mówi, że gorsza czy lepsza. Ja po prostu mam fioła na punkcie kp. Tak samo jak wiele innych fiołów :D

Ja ogólnie dużo piję i sikam, więc ciężko stwierdzić :p

Witam. Mogę dolaczyc? Jestem mama dwójki chłopaków (6 i 4 lata) oraz 10 miesięcznej dziewczynki. Dzisiaj zrobiłam test bo to już 6 dzień po terminie miesiączki a jej brak. Test wyraźne dwie krechy. Jeszcze w to nie wierzę!!! Ciąża zupełnie nie planowana. To kiepski moment na ciążę. Tym bardziej że to czwarta [emoji44] no ale cóż robić. Trzeba się spiąć i jakoś to przetrwać. I poukładać wszystko na nowo.

reklama
Witam. Mogę dolaczyc? Jestem mama dwójki chłopaków (6 i 4 lata) oraz 10 miesięcznej dziewczynki. Dzisiaj zrobiłam test bo to już 6 dzień po terminie miesiączki a jej brak. Test wyraźne dwie krechy. Jeszcze w to nie wierzę!!! Ciąża zupełnie nie planowana. To kiepski moment na ciążę. Tym bardziej że to czwarta [emoji44] no ale cóż robić. Trzeba się spiąć i jakoś to przetrwać. I poukładać wszystko na nowo.
Oczywiście że można dołączyć i gratuluję [emoji4]

Do góry