reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

Hmmm jak myślicie , kiedy iść na pierwszą wizytę do ginekologa żeby już biło serduszko ? Ostatnia miesiączka 26.06.2018

reklama
Mamablondi prawda taka, ze maly sam sie odstawil... mial 8,5 miesiaca i wiesz co... to po prostu jakos tak wyszło. On nie chciał w dzien cycka wcale, karmilam go tylko w nocy, pokarmu bylo coraz mniej az podałam butelke wieczorem i po prostu skończyłam karmic. Parę razy potem odciagnelam mleko i mu wymieszałam z mm (bylo po ok 20ml w obu piersiach). Ziemek przespal po tej butli cala noc no i to było to [emoji14] Zadnych lekow, środków, niczego. Samo wyszlo. W dzien byl za bardzo zainteresowany światem zeby siedziec na cycku tyle czasu i popijac... Nie miał na to czasu [emoji14]

Aaaa.... No i on wlasnie w dzien jak nie miał czasu to mnie zaczal gryźć bo się niecierpliwił, ze tak wolno leci. Ja tez nie jestem matka polka zeby latać z krwawiacymi, pogryzionymi sutkami wiec przestałam go wtedy karmic w dzien. A jak była tylko nic to mleko zaczelo samo zanikac. Więc chyba Ci nie pomogę:D

U mnie mały odstawil się sam jak miał 11 miesiecy. Jak próbowałam go odstawić sama to nie byl jeszcze na to gotowy więc dałam mu czas i samo wyszło. Mnie na szczęście nie gryzł ale gdyby to zrobił to dla mnie automatycznie byłby to znak że muszę kończyć przygodę z kp [emoji23][emoji28]

reklama
Tak, wiem. Można karmic w ciazy jesli nie ma przeciwskazan, ale nie wyobrazam sobie później karmic tandemu. 2 latka i noworodka [emoji23]

Ku2w dal3j mnie mdli, wszystko mi sie trzesie. Wychodziłam na szybkosci ze sklepu, bo fatalnie. Bleeeeee.

Corka je stale posilki, duzo podjada, ale najwiecej chcialaby cyciać.
A ile razy w ciągu dnia cycusia? Ja odkąd synek pół roku skończył zaczęłam zmniejszać liczbę karmień także jak go odstawiłam to cycał dwa razy dziennie, a potem przez kilka dni tylko raz i potem już wcale. I nawet nie wołał. [emoji4]

Do góry