reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Nie martw sie na zapas, ale badz czujna. Przy pozamacicznej by byly plamienia, bol brzucha. Wczoraj czytalam duzo o tym temacie, dlatego tak wypalilam, ale nie diagnozuje tego u ciebie. Uwazam jednak, ze kazda kobieta musi byc czujna.
Wymioty, zawroty, mdlosci sa naturalne dla ciazy. Druga ciaza bywa inna od pierwszej ;). Pewnie duzo hcg. Moze zbadaj sobie bete jak masz mozliwosc? To by cie uspokoilo, jezeli sie martwisz.
W sumie to nie mam za bardzo jak, bo nie chce corki malej do laboratorium ciagnac ze soba. Wytrzymam do 17 sierpnia, wtedy ide na pierwsze usg :D

reklama
Ja nie mam żadnych objawów, w pierwszej ciąży na początku byłam strasznie nerwowa, ale wtedy jeszcze sama nie wiedziałam że jestem, obrywało się głównie mojemu nowemu dyrektorowi w pracy :p ale on był z tych takich marudzących nad głową, a mnie szlag trafiał jak siedziałam w jakichś ważnych papierach, przygotowywałam umowy itp a ten mi zadawał pytania jakbym wróżką była i wiedziała kiedy co dokładnie podpisze itp... a później miałam straszne migreny, ale to do tegotej stopnia że potrafiłam dzień z łóżka nie wychodzić. Dziś mi głowa pęka i mam nadzieję że to nie ich powrót, bo z rocznym brzdącem będzie trudno, tym bardziej że ciągle katuje jakieś grające zabawki :-D

Natalia kciuki żeby pęcherzyki rosły jak na drożdżach :-)

Ja w 2 ciazy tez nie mialam objawow, bolal mnie brzuch jak na @. I to wszystko, pozniej lekkie mdlosci, kilka wymiotow. Ale kazda ciąża jest inna. Teraz nie mialam pewnosci, ze zaskoczylo w tym cyklu, a czulam to po samopoczuciu.

Ja w 2 ciazy tez nie mialam objawow, bolal mnie brzuch jak na @. I to wszystko, pozniej lekkie mdlosci, kilka wymiotow. Ale kazda ciąża jest inna. Teraz nie mialam pewnosci, ze zaskoczylo w tym cyklu, a czulam to po samopoczuciu.
Ja nigdy nie wymiotowalam w ciazy. Troche mdlosci mialam w drugiej, ale jak mialam za dlugie odstepy w posilkach.
Na tescie mialas slaba kreske czy wyrazna?

Ja nigdy nie wymiotowalam w ciazy. Troche mdlosci mialam w drugiej, ale jak mialam za dlugie odstepy w posilkach.
Na tescie mialas slaba kreske czy wyrazna?
Wyrazna krecha
IMG_20180730_115820.jpg

Załączniki

• IMG_20180730_115820.jpg
    IMG_20180730_115820.jpg
    77,2 KB · Wyświetleń: 296
Oj, u mnie w jednej i drugiej ciąży I trymestr to mdłości i wymioty. W pierwszej dużo wymiotowałam, w drugiej znowu mnie non stop modliło i trochę mniej wymiotowałam. Jeszcze syn się na początku bał, a potem bawiłam się w akuku z nad kibelka, masakra. A jak szłam przewijać kupę to zawsze z miską. Za to II i III trymestr super.

@mamablondi upały też robią swoje. Ja ogólnie źle je znoszę. Dziś tfu tfu dobrze się czuję.

reklama
Tak, wiem. Można karmic w ciazy jesli nie ma przeciwskazan, ale nie wyobrazam sobie później karmic tandemu. 2 latka i noworodka [emoji23]

Ku2w dal3j mnie mdli, wszystko mi sie trzesie. Wychodziłam na szybkosci ze sklepu, bo fatalnie. Bleeeeee.

Corka je stale posilki, duzo podjada, ale najwiecej chcialaby cyciać.

Do góry