Dżasta apka wyliczyła na sobotę @? Bo dzisiaj masz 26 dc? Więc może już wcześniej niż w sobotę będzie coś wiadomo. Jak się czujesz? Zaobserwowałaś coś innego niż zwykle w tym cyklu?Hehe no tak , ale póki co dopiero pierwsze starania na maxa , więc zobaczymy - może akurat nic się nie dzieję No tak jak mówisz - najlepiej badania genetyczne a później dobre nowiny
Na betę to pójdę w sobotę jak @ nie dostanę ewentualnie - bo dziś wolne ale może za wcześnie a w tygodniu pracuje, więc nie mam jak iść to pojdę w sobotę, chociaż wg kalendarzyka w sobotę powinna przyjść @
reklama
Kasienka3b
Fanka BB :)
A moge spytac do jakiego ginekologa chodzisz?Ja z Katowic, w poniedziałek przylatuje mija siostra na miesiąc, więc pewnie zniknie na ten czas O poprzednie dziecko staraliśmy się ponad pół roku, więc troszke rozumiem ten stres przed testowaniem itp.
Badania prenatalne nie należą sie każdej kobiecie w Polsce. Ja musiałam płacić za każde jedno 250zl, wskazaniem do darmowych badań jest wiek >35 lub 36 lat i jakies choroby genetyczne w rodzinie lub inne wskazania. W tej ciazy rowniez będę wykonywać każde jedno badanie bo te u ginekologa podczas wizyty a te prenatalne to OGROMNA różnica. Ale na razie byle było serduszko
Kasienka3b
Wielkie gratulacjeNieśmiało witam się i ja. Wedlug om termin na 04.04.2019r. Dzisiaj testowalam i dwie tłuste krechy. Natychmiast
POWODZENIA!Dobra jadę do gina [emoji850] trzymajcie kciuki żeby był pecherzyk [emoji849]
Dżasta :)
Dżasta apka wyliczyła na sobotę @? Bo dzisiaj masz 26 dc? Więc może już wcześniej niż w sobotę będzie coś wiadomo. Jak się czujesz? Zaobserwowałaś coś innego niż zwykle w tym cyklu?
Tak dziś 26dc i wg mnie trochę za daleko poleciał ten kalendarzyk bo mniej więcej mam 28 dni to powinna za 2 dni przyjść @.. więc tak jak mówisz wcześniej powinno się coś wyklarować a jak właśnie nic nie będzie to pojdę na betę w sobotę jak będę wiedziała, że nie przyszła @ ...
Wiesz co no te żyłki widoczne w pachwinach i na udach , a wcześniej nie miałam ich takich widocznych albo może nie zwróciłam na to uwagi
No i wcześniej mnie trochę ciągnęło w podbrzuszu tak do dołu i trochę w boku mnie bolało ostatnio , ale to można sobie wmawiać a może to nic nie znaczy ??
No i dziś po teście mnie rozbolał trochę brzuch ale już teraz mi przeszło a tak nic więcej się ze mną nie dzieje
Dżasta :)
Dobra jadę do gina [emoji850] trzymajcie kciuki żeby był pecherzyk [emoji849]
Trzymamy kciuki mocnooooo !!!! ;*
Kasienka3b
GratulacjeHej dziewczyny można do Was dołączyć? Z om wychodzi mi termin na 05.04.19 :-)
reklama
Natalia91
Justyna ja z moim P też stosowalismy jako metodę antykoncepcji stosunek przerywany i to też tak około 6 lat ale jak postanowiliśmy działać to udało się w pierwszym świadomym cyklu starań, więc poczekaj co będzie po tym cyklu i najwyżej wtedy udaj się do lekarza i tak jak pisze Aneta troszkę nagnij rzeczywistość. U mnie było tak że jak po stracie nie zachodzilam przez 1.5 roku to P poszedł na badania i po nich wiedzieliśmy że to u mnie należy szukać przyczyny. Bo faceta jest szybciej zbadać taka prawda a u kobiety diagnostyka jest o wiele dłuższa