reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Choinka ubrana i psiunia sie jej boi ;D jak byla mala to myslala, ze przynieslismy las do domu i kazdego poranka byla pod nia kupa haha maluch od wczoraj cisza, nawet przy glukozie sie nie wiercila wiec czekam az sie spioch obudzi.
No to ładne atrakcje Wam serwowała psina :D Nasz dostał z karmą maskotkę pingwinka w czapce mikołaja z szaliczkiem i się go boi, a taki duży z niego cwaniak haha :D

U nas jeszcze nie ma choinki z ozdób jedynie poszewki na poduszkach i szyszki ze świecami na parapetach. Plan na choinkę jest w sobotę bo będzie żywa jak zwykle.

@liczba, a jeszcze wrócę do tej glukozy. Sama przyniosłaś sobie cytrynę i wycisnęłaś? Panie w labo nic nie miały przeciwko?

Ja mam już ubrana choinkę, wybrane firanki została mi tylko łazienka do takiego porządnego mycia a reszta to już tak jak zawsze.
Ja teraz mam ten czas gdzie strasznie przeżywam że się budujemy 6 km od mojego rodzinnego domu [emoji24][emoji28] tak wiem wiem to prawie żadna odległość ale jakoś nie umiem się odciąć tak raz a porządnie [emoji16] no i tam jest taka średnia podstawówka a u mnie dużo lepsza echhh takie szukanie minusów a tak nic już nie zmieni [emoji21] nawet straszylam mojego m rozwodem jak się nie zaczniemy budować w mojej miejscowości jednak [emoji848] jeszcze 4 miesiące [emoji28][emoji23]

I jutro nareszcie połówkowe i na szczęście o 9 rano [emoji3]

Spadł wczoraj śnieg, jest pięknie, idziemy zaraz na spacer zanim stopnieje [emoji16]

Miłego dnia [emoji8]
Ja też mam jutro połówkowe o 8, trzymam kciuki :)

No to ładne atrakcje Wam serwowała psina :D Nasz dostał z karmą maskotkę pingwinka w czapce mikołaja z szaliczkiem i się go boi, a taki duży z niego cwaniak haha :D

U nas jeszcze nie ma choinki z ozdób jedynie poszewki na poduszkach i szyszki ze świecami na parapetach. Plan na choinkę jest w sobotę bo będzie żywa jak zwykle.

@liczba, a jeszcze wrócę do tej glukozy. Sama przyniosłaś sobie cytrynę i wycisnęłaś? Panie w labo nic nie miały przeciwko?
Mój pies sie boi tylko odkurzacza. Kazda nowa zabawka jest zdewastowana w 3 minuty. Wczoraj mi zrobiła taki prezent na kanapie, że zdarłam na niej całe gardło... Ale to podobno przed cieczką takie odchylenia od normy się zdarzają :( moj partner mnie pocieszyl, ze jak urodzi sie dziecko to ta kanapa i tak bedzie cala uwalona, eehh magia świąt..

Dziewczyny które nie mają wielkiego brzucha tylko raczej taki po "sysącym obiedzie". Czy do laboratorium na krew wchodzicie jako uprzywilejowane?:p czy czekacie z racji tego że ciąża jest mało widoczna?:p

Dziewczyny które nie mają wielkiego brzucha tylko raczej taki po "sysącym obiedzie". Czy do laboratorium na krew wchodzicie jako uprzywilejowane?:p czy czekacie z racji tego że ciąża jest mało widoczna?:p
Ja mam mały brzuch, wszystko mi idzie w biodra :( spodnie mam już większe o 3 rozmiary... Jest to dla mnie kłopotliwe, dopominać się o pierwszeństwo, na szczęście tam gdzie chodzę jest mało ludzi więc czekam na swoja kolej :D

@Donata83 usnelam twój wpis na wątku połówkowym. to nie ma być miejsce na pogaduszki.. pisalysmy już o tym :hmm:
bo później to brzydko wygląda jak jest adnotacja że posty usunięte.. zamiast ładnie zwięźle i na temat, to robi się nieład.

wątek połówkowy służy tylko do wpisywania DANYCH z wizyty.

dziękuję, dobranoc :)
Nie ma problemu , nie wiedziałam , przepraszam

ech.. zazdroszczę Wam ubranych choinek.. ja tego nie ogarnę teraz, bo codziennie mamy coś..
zaraz się biorę do pieczenia dwóch murzynków z bitą śmietaną.. jeden do domu, a drugi na dzisiejszy kiermasz bożonarodzeniowy u mojego dziecka w przedszkolu :D
Nela ma występować.. coś przebąkiwała, że ma sama śpiewać, a dzieci mają po niej powtarzać, ale nie powiedziała mi co, bo to tajemnica! o!
Pani też mnie ostrzegała, że z racji niebywałej elokwencji będą ją wykorzystywać na występach.. no i chyba zaczyna się.. ale kurcze kosztuje ją to trochę za dużo moim zdaniem, wczoraj i dziś brzuszek ją bolał rano.. wczoraj się posikała w przedszkolu, co się nie zdarza w zasadzie.. w domu awantura za awanturą, a w przedszkolu podobno super..
szczerze to stresuje się okropnie teraz.. nie chciałabym, żeby się zraziła i wystraszyła występów, jak coś pójdzie nie tak.. a ona z jednej strony nie może się doczekać, a z drugiej, widzicie, taki stres!
trzymajcie kciuki!

reklama
Ja nie mam z tym problemu, mówię pani przy okienku i ona od razu wpisuje mój numerek jako pierwszy do wejścia do gabinetu [emoji4]

Do góry