Choinka ubrana i psiunia sie jej boi ;D jak byla mala to myslala, ze przynieslismy las do domu i kazdego poranka byla pod nia kupa haha maluch od wczoraj cisza, nawet przy glukozie sie nie wiercila wiec czekam az sie spioch obudzi.
reklama
Anacoco
Fanka BB :)
No to ładne atrakcje Wam serwowała psina Nasz dostał z karmą maskotkę pingwinka w czapce mikołaja z szaliczkiem i się go boi, a taki duży z niego cwaniak hahaChoinka ubrana i psiunia sie jej boi ;D jak byla mala to myslala, ze przynieslismy las do domu i kazdego poranka byla pod nia kupa haha maluch od wczoraj cisza, nawet przy glukozie sie nie wiercila wiec czekam az sie spioch obudzi.
U nas jeszcze nie ma choinki z ozdób jedynie poszewki na poduszkach i szyszki ze świecami na parapetach. Plan na choinkę jest w sobotę bo będzie żywa jak zwykle.
@liczba, a jeszcze wrócę do tej glukozy. Sama przyniosłaś sobie cytrynę i wycisnęłaś? Panie w labo nic nie miały przeciwko?
Golonka
Ja też mam jutro połówkowe o 8, trzymam kciukiJa mam już ubrana choinkę, wybrane firanki została mi tylko łazienka do takiego porządnego mycia a reszta to już tak jak zawsze.
Ja teraz mam ten czas gdzie strasznie przeżywam że się budujemy 6 km od mojego rodzinnego domu [emoji24][emoji28] tak wiem wiem to prawie żadna odległość ale jakoś nie umiem się odciąć tak raz a porządnie [emoji16] no i tam jest taka średnia podstawówka a u mnie dużo lepsza echhh takie szukanie minusów a tak nic już nie zmieni [emoji21] nawet straszylam mojego m rozwodem jak się nie zaczniemy budować w mojej miejscowości jednak [emoji848] jeszcze 4 miesiące [emoji28][emoji23]
I jutro nareszcie połówkowe i na szczęście o 9 rano [emoji3]
Spadł wczoraj śnieg, jest pięknie, idziemy zaraz na spacer zanim stopnieje [emoji16]
Miłego dnia [emoji8]
Golonka
Mój pies sie boi tylko odkurzacza. Kazda nowa zabawka jest zdewastowana w 3 minuty. Wczoraj mi zrobiła taki prezent na kanapie, że zdarłam na niej całe gardło... Ale to podobno przed cieczką takie odchylenia od normy się zdarzają moj partner mnie pocieszyl, ze jak urodzi sie dziecko to ta kanapa i tak bedzie cala uwalona, eehh magia świąt..No to ładne atrakcje Wam serwowała psina Nasz dostał z karmą maskotkę pingwinka w czapce mikołaja z szaliczkiem i się go boi, a taki duży z niego cwaniak haha
U nas jeszcze nie ma choinki z ozdób jedynie poszewki na poduszkach i szyszki ze świecami na parapetach. Plan na choinkę jest w sobotę bo będzie żywa jak zwykle.
@liczba, a jeszcze wrócę do tej glukozy. Sama przyniosłaś sobie cytrynę i wycisnęłaś? Panie w labo nic nie miały przeciwko?
M
me185149
Gość
Dziewczyny które nie mają wielkiego brzucha tylko raczej taki po "sysącym obiedzie". Czy do laboratorium na krew wchodzicie jako uprzywilejowane? czy czekacie z racji tego że ciąża jest mało widoczna?
Natalia91
Szczęściara że już na 8 masz wizytę, trzymam kciuki [emoji4]Ja też mam jutro połówkowe o 8, trzymam kciuki
Golonka
Ja mam mały brzuch, wszystko mi idzie w biodra spodnie mam już większe o 3 rozmiary... Jest to dla mnie kłopotliwe, dopominać się o pierwszeństwo, na szczęście tam gdzie chodzę jest mało ludzi więc czekam na swoja kolejDziewczyny które nie mają wielkiego brzucha tylko raczej taki po "sysącym obiedzie". Czy do laboratorium na krew wchodzicie jako uprzywilejowane? czy czekacie z racji tego że ciąża jest mało widoczna?
Donata83
Zaangażowana w BB
Nie ma problemu , nie wiedziałam , przepraszam@Donata83 usnelam twój wpis na wątku połówkowym. to nie ma być miejsce na pogaduszki.. pisalysmy już o tym
bo później to brzydko wygląda jak jest adnotacja że posty usunięte.. zamiast ładnie zwięźle i na temat, to robi się nieład.
wątek połówkowy służy tylko do wpisywania DANYCH z wizyty.
dziękuję, dobranoc
ech.. zazdroszczę Wam ubranych choinek.. ja tego nie ogarnę teraz, bo codziennie mamy coś..
zaraz się biorę do pieczenia dwóch murzynków z bitą śmietaną.. jeden do domu, a drugi na dzisiejszy kiermasz bożonarodzeniowy u mojego dziecka w przedszkolu
Nela ma występować.. coś przebąkiwała, że ma sama śpiewać, a dzieci mają po niej powtarzać, ale nie powiedziała mi co, bo to tajemnica! o!
Pani też mnie ostrzegała, że z racji niebywałej elokwencji będą ją wykorzystywać na występach.. no i chyba zaczyna się.. ale kurcze kosztuje ją to trochę za dużo moim zdaniem, wczoraj i dziś brzuszek ją bolał rano.. wczoraj się posikała w przedszkolu, co się nie zdarza w zasadzie.. w domu awantura za awanturą, a w przedszkolu podobno super..
szczerze to stresuje się okropnie teraz.. nie chciałabym, żeby się zraziła i wystraszyła występów, jak coś pójdzie nie tak.. a ona z jednej strony nie może się doczekać, a z drugiej, widzicie, taki stres!
trzymajcie kciuki!
zaraz się biorę do pieczenia dwóch murzynków z bitą śmietaną.. jeden do domu, a drugi na dzisiejszy kiermasz bożonarodzeniowy u mojego dziecka w przedszkolu
Nela ma występować.. coś przebąkiwała, że ma sama śpiewać, a dzieci mają po niej powtarzać, ale nie powiedziała mi co, bo to tajemnica! o!
Pani też mnie ostrzegała, że z racji niebywałej elokwencji będą ją wykorzystywać na występach.. no i chyba zaczyna się.. ale kurcze kosztuje ją to trochę za dużo moim zdaniem, wczoraj i dziś brzuszek ją bolał rano.. wczoraj się posikała w przedszkolu, co się nie zdarza w zasadzie.. w domu awantura za awanturą, a w przedszkolu podobno super..
szczerze to stresuje się okropnie teraz.. nie chciałabym, żeby się zraziła i wystraszyła występów, jak coś pójdzie nie tak.. a ona z jednej strony nie może się doczekać, a z drugiej, widzicie, taki stres!
trzymajcie kciuki!
reklama
Ja nie mam z tym problemu, mówię pani przy okienku i ona od razu wpisuje mój numerek jako pierwszy do wejścia do gabinetu [emoji4]Dziewczyny które nie mają wielkiego brzucha tylko raczej taki po "sysącym obiedzie". Czy do laboratorium na krew wchodzicie jako uprzywilejowane? czy czekacie z racji tego że ciąża jest mało widoczna?