M
me185149
Gość
Czekam na nasze badanie połówkowe jak na szpilkach trzymajcie kciuki, bo to jest ten dzień gdy dowiem się czy dziecko odziedziczyło wadę po mnie czy nie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia! Wierzę, że wszystko będzie dobrzeCzekam na nasze badanie połówkowe jak na szpilkach trzymajcie kciuki, bo to jest ten dzień gdy dowiem się czy dziecko odziedziczyło wadę po mnie czy nie
Ja od czwartku planuje pracować, więc dziś nadszedł ten dzieńJa również mam stertę rzeczy do prasowania , ale zostawiam to na jutro
Trzymamy kciuki! Będzie wszystko w porządku daj znać jak będziesz poCzekam na nasze badanie połówkowe jak na szpilkach trzymajcie kciuki, bo to jest ten dzień gdy dowiem się czy dziecko odziedziczyło wadę po mnie czy nie
Ja rozjaśniam. Fakt że nie od skóry głowy ale jeżeli chodzi o "zapachy" rozjasniacza to jest to samo [emoji16]Hej kobietki! Wreszcie Was doczytałam, a miałam chyba z 20 stron!
Jeżeli chodzi o tematy z łykaniem magnezu to ja też mam zalecenie 3x2 ale zazwyczaj łykam 4-5 dziennie, bo nie czuje potrzeby łykania aż sześciu. Jeżeli czujecie, że chcą Was łapać skurcze nóg czy gdziekolwiek indziej, to sam magnez nie wystarczy, musi to być magnez+potas. Mi ginekolog kazał brać Asparginian.
Mam do Was pytanie w sprawie wizyt u fryzjera- czy rozjaśniać włosy też można ? Bo ja mam blond włosy i chciałam sobie teraz zamiast całości to jakieś blond pasemka strzelić, ale czy można rozjaśniać?
U mnie jakiś kryzys w małżeństwie. Mamy z mężem od tygodnia ciche dni, mąż śpi w salonie [emoji20] staram się tym nie przejmować, ale wiadomo, jest ciężko. Chyba i ja i on się zaparliśmy i żadne nie chce odpuścić.
Pchełka- jak tam u Was ?
A ja wczoraj w koncu poczulam pierwszego kopniaka i nie tak jak wczesniej jakies laskotanie, czy pecherzyki powietrza, ale solidny kop. Nie moglam sie wieczorem ulozyc i w koncu polozylam sie na brzuchu, a tu nagle "puk,puk" i tego nie mozna bylo pomylic z jelitami czy czyms innym. Za chwile znowu. Tak jakby ktos tam chcial powiedziec "matka, ale wez na mnie nie lez" z wrazenia potem nie moglam zasnac.
Tak. Te w sklepach maja agresywne składniki. Zwłaszcza dużo więcej amoniaku. Nie polecam. Jak farbowac to tylko fryzjerskimiCześć
Kciuki za wszystkie wizyty [emoji813]
Ja wlosy ogolnie przyciemniałam ostatnio, bo nie chce mi sie co chwile odrostu poprawiać, ale zostaeilam jasnebrefleksy, wiec i rozjasniacz od glowy poszedl. Ale bylam u fryzjera i kolosalna roznica miedzy taką a drogeryjną farba, jelzi chodzi o zapachy
Co do męża to trzeba to przeżyć. Przepraszam ale nie kojarzę które to wasze dziecko czy pierwsze czy nie. Ale u mnie było tak samo, w ogóle nie czaił tego ze jestem w ciąży, generalnie czułam się jakbym wszystko robiła specjalnie żeby tylko się nie narobić. Nie muszę mówić ze prawie w ogóle nie gadaliśmy a jak już coś to się zarliśmy. Nie spaliśmy osobno ale jakby można było to by łóżko na dwie części podzielił. Do momentu kiedy wylądowałam w szpitalu a potem wyprowadziłam się do rodziców. Teraz to kompletnie inna osoba. Wystarczyło ze nie widzi mnie 3 tydzien. Już nas kocha najbardziej na świecie, ogólnie cud, miód i orzeszki. O mała pyta codziennie, chce żebym mu filmy wysyłała itd. Bardzo dużo zmienił tez moment jak zaczął czuć ruchy i sobie uświadomił wreszcie ze ta jego córka tam jest i żyje. Może musisz go bardziej zaangażować w życie brzucha ?Hej kobietki! Wreszcie Was doczytałam, a miałam chyba z 20 stron!
Jeżeli chodzi o tematy z łykaniem magnezu to ja też mam zalecenie 3x2 ale zazwyczaj łykam 4-5 dziennie, bo nie czuje potrzeby łykania aż sześciu. Jeżeli czujecie, że chcą Was łapać skurcze nóg czy gdziekolwiek indziej, to sam magnez nie wystarczy, musi to być magnez+potas. Mi ginekolog kazał brać Asparginian.
Mam do Was pytanie w sprawie wizyt u fryzjera- czy rozjaśniać włosy też można ? Bo ja mam blond włosy i chciałam sobie teraz zamiast całości to jakieś blond pasemka strzelić, ale czy można rozjaśniać?
U mnie jakiś kryzys w małżeństwie. Mamy z mężem od tygodnia ciche dni, mąż śpi w salonie [emoji20] staram się tym nie przejmować, ale wiadomo, jest ciężko. Chyba i ja i on się zaparliśmy i żadne nie chce odpuścić.
Pchełka- jak tam u Was ?