Katika
Fanka BB :)
A byłaś grzeczna w tym roku[emoji6]
Nie tylko w tym roku byłam grzeczna [emoji12] zawsze jestem hehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A byłaś grzeczna w tym roku[emoji6]
Cześć dziewczyny. Nie wiem już co mam robić... od 8.11.2018 ciągle plamie, raz zywa krwią, raz plamienie jest brązowe, dodatkowo delikatnie boli mnie brzuch jak na miesiaczke ale tutaj 1/2 nospa pomaga. Robiłam test - pozytywny. Beta 16.11 - 13.94 u/l, kolejna 19.11 - 22.24 u/l. Lekarz rozklada ręce bo nie wie jaka jest przyczyna plamienia... pomóżcie, bo nie wiem co mam robić...
Ale skad byly te ciuszki? Na przyklad z pepco sie czesto mechacą. Ja piore w 40, ale pralam tez i w 90 i 60, jesli z lumpka.Golilam juz, ale wiadomo jak to wyglada. Nie wszystkie, polowa. Nie wiem dlaczego. W 40st bawelna. Zlapal mnie taki nerw, ze bym kogos zabila haha jak trzeba prac ubrania dla dzieci ? Ile stopni obroty itp ?
Nie zmuszaj. Czasem dzieci żyją powietrzem. Zglodnieje to się sam upomni. Ja bym sama zjadła obiad bo mój jak widzi że ktoś je to leci po łyżkę itrzeba się z nim dzielić
Tylko, ze według bmi jest niedożywiony. Babka w przychodni jak obliczala wskaźnik to patrzyła z niedowierzaniem i na mnie dziwny wzrok, a ja się poczułam jakby zaraz po pomoc społeczna miała dzwonic... także łatwo powiedzieć... Moje dziecko rzadko kiedy obiad zje, tzn zupe. Drugiego dania nie uznaje, owoców nie je, kanapek nie je, ziemniaków, kaszy, ryżu, żadnych surówek, warzyw tez nie je, chyba ze w zupie, wędliny, sera tez nie. Trzeba się nagimnastykować żeby cos ugotować albo zrobić do jedzenia.
O! Dziękuję wypróbuję!Ooooo i wreszcie temat, w którym mogę doradzić.
Na suchą, swędząca skórę fajne są apteczne kremy alantan dermoline. Są różne np niebieski jest taki lekki, jest też dla alergików. Kosztują rzędu 8 zł a dają naprawdę ulgę.
Jako dziecko miałam zszywany policzek i to znieczulenie pamiętam najbardziej. Okropność. Syn kiedyś rozciął sobie głowę, ale na szczęście tylko plaster ściągający miał. A bratanek rozciął sobie kiedyś mogę i za późno podobno było na znieczulenie i na żywca szyli. Chociaż tego nie zrozumiem.Tylko trzy zeby to jakoś złapać, resztę plasterkami takimi cienkimi i klejem w sprayu zeby trzymało. Najgorzej chyba było ze znieczuleniem w tą ranę, gdyby nie to ze mnie widział to ryczalabym jak bóbr widząc jego cierpienie ale się powstrzymalam.