Olciakkk
Fanka BB :)
Ja też [emoji6]Też o tym myślałam ostatnio. Ja jestem zaaa...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też [emoji6]Też o tym myślałam ostatnio. Ja jestem zaaa...
To u mnie chyba dziewczynka, bo cera okropna. Nigdy nie miałam z nią problemów, a teraz okropnie sucha, jakieś krosty, czerwone poliki, swędzą, pieką, masakra... Jakoś przed Świętami pójdę na hennę.Właśnie wróciłam od kosmetyczki, pożegnałam się na razie z hybrydami,niby w ciąży można mieć ale chcę żeby paznokcie się zregenerowały, zrobiłam hennę i wosk na brwi [emoji4] dziś kosmetyczka stwierdziła, że wyglądam kwitnąco i sądzi że będzie syn... śmiałam się ale powiedziałam, że z płcią trafiła [emoji7]
Też jestem na tak. Tylko kto miałby się tam znaleźć? Jest tu niby z 70 dziewczyn, z tego udziela się może góra 20?Laski. Juz raczej nikt nowy nie dołącza. Co Wy na to, aby isc na wątek zamknięty?
Na kartce z badania 16 tydzień tętno syna (póki co) to 152 a wcześniej to nawet 160. Nikt nic nie mówił że nie to nieprawidłowe.Rajo007 - ja też będę mieć dziewczynkę i zawsze ma tętno ok 155-158. Ale moja ginekolog mówi, że nie ma się czym przejmować
Na kartce z badania 16 tydzień tętno syna (póki co) to 152 a wcześniej to nawet 160. Nikt nic nie mówił że nie to nieprawidłowe.
Mi to obojętne ale proponuję to zrobić w grudniu po polowkowych bo to ważne badanie i może któraś się jeszcze uaktywni i dopisze.Laski. Juz raczej nikt nowy nie dołącza. Co Wy na to, aby isc na wątek zamknięty?
No właśnie jakoś człowiek bardziej się "otwiera" kiedy wie że nikt z zewnątrz nie czyta... Ja jestem za.To moja luźna propozycja. Wiem, ze część była wczesniej na nje, ale skoro piszemy dla siebie, to po co mają nas czytac inni. Ja mam nawet opory przed wrzuceniem forki brzuszka
Za tydzień mam połówkowe, to zobaczymy jak będzieU mnie tetno bylo w 10t , 180. Pozniej na kolejnych wizytach 160, od jakis 3 tygodni okolo 140