reklama
o tak, bavaria jest super zwłaszcza Wit (biała) u mnie numer jeden jest Łomża 0,0 niestety dosc ciężko ją dostać u mnie. i Heineken, smakuje i pachnie jak prawdziwe piwkoTo widze ze obydwie jestesmy zawiedzione naszymi ekscesami bezalkoholowymi [emoji23][emoji23] szkoda ze tak juz zimno, bo z piw to Bavaria jest naprawdę dobra, a ja jakos piwa w zimie to nie bardzo
@zmurka o niee, a tak się dobrze zapowiadał..
Karola2453
Zaangażowana w BB
Ja jeszcze niedawno, może tydzień, półtora temu czułam maluszka raz po raz, a teraz wiem kiedy się budzi, w dzień sobie bryka czy ma czkawke, wieczorem szaleństwa w brzuszku jak mama odpoczywa i po pewnym czasie cisza, mały zasypia super uczucie wg om dziś zaczynam 20 tydz, wg USG 19+3
Tak Was czytam do śniadania i chyba będziemy musiały zmienić nazwę z kwietniowe mamy na eksperci ds. napojów bezalkoholowych
Bardzo się cieszę, ze wszystkie połówkowe na razie ok ten czas jakoś ostatnio przyspieszył, przecież niedawno miałyśmy dopiero genetyczne, a tu już połowa ciąży [emoji33]
Bardzo się cieszę, ze wszystkie połówkowe na razie ok ten czas jakoś ostatnio przyspieszył, przecież niedawno miałyśmy dopiero genetyczne, a tu już połowa ciąży [emoji33]
Karola2453
Zaangażowana w BB
Dziewczyny czy ktoras z Was farbowała włosy w ciąży? Jak tak, to jaką farbą? Ja wyglądam już koszmarnie, nie mogę w lustro patrzeć. Jest farba bezpieczna dla malucha?
MartynaXI
Fanka BB :)
@Heda przesyłam Wam duzooo zdrówka!
@sky_84 ja dopiero od miesiąca wróciłam do żywych po mldosciach wymiotach i innych dolegliwościach wtedy czas mi się niemiłosiernie ciągnął jak na złość. Teraz minęły ponad 3 tyg od ostatniej wizyty kontrolnej i rzeczywiście czas ucieka! zaraz mikołajki, święta, sylwester chwila normalności ostatnich zakupów dla Dzieciaczkow i zaczniemy szaleć na porodowkach
@sky_84 ja dopiero od miesiąca wróciłam do żywych po mldosciach wymiotach i innych dolegliwościach wtedy czas mi się niemiłosiernie ciągnął jak na złość. Teraz minęły ponad 3 tyg od ostatniej wizyty kontrolnej i rzeczywiście czas ucieka! zaraz mikołajki, święta, sylwester chwila normalności ostatnich zakupów dla Dzieciaczkow i zaczniemy szaleć na porodowkach
MartynaXI
Ja idę w sobotę za tydzień do fryzjera. Oddaje włosy w ręce specjalisty, sama w sumie nie uzyskalabym takiego efektuDziewczyny czy ktoras z Was farbowała włosy w ciąży? Jak tak, to jaką farbą? Ja wyglądam już koszmarnie, nie mogę w lustro patrzeć. Jest farba bezpieczna dla malucha?
Blondie
Ja poszłam do fryzjera, zeby zniwelować odrost z resztą i mkec spokój na farnowanie przez czas ciazy. Ale chyba chodzi o farby bez amonjaku.Dziewczyny czy ktoras z Was farbowała włosy w ciąży? Jak tak, to jaką farbą? Ja wyglądam już koszmarnie, nie mogę w lustro patrzeć. Jest farba bezpieczna dla malucha?
Natalia91
Ja rozjaśniam i farbuje ale tylko u fryzjezra. Ale myślę że wszystkie bez amoniaku drogeryjne możesz zakładać śmiałoDziewczyny czy ktoras z Was farbowała włosy w ciąży? Jak tak, to jaką farbą? Ja wyglądam już koszmarnie, nie mogę w lustro patrzeć. Jest farba bezpieczna dla malucha?
reklama
Dziewczyny czy ktoras z Was farbowała włosy w ciąży? Jak tak, to jaką farbą? Ja wyglądam już koszmarnie, nie mogę w lustro patrzeć. Jest farba bezpieczna dla malucha?
Farbowalam juz 3 razy. Normalna farba tylko nie w lazience, zeby jak najmniej wdychac dziadostwa. Pytalam lekarza mowil, ze nie ma przeciwskazan. Jesli sie boisz zafarbuj fabra z henna.
Edit: u mnie ciężko nie zauwazyc farbowania, kolor sama natura ;D
Załączniki
Ostatnia edycja: