reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

No to dorwało mnie jakieś grypsko... łobuzy szaleją na całego a matka siedzi jak zdechły kot. Trzeba ruszyć du... zrobić dzieciom śniadanie i sobie syropek na to cudo...

reklama
To widze ze obydwie jestesmy zawiedzione naszymi ekscesami bezalkoholowymi [emoji23][emoji23] szkoda ze tak juz zimno, bo z piw to Bavaria jest naprawdę dobra, a ja jakos piwa w zimie to nie bardzo
o tak, bavaria jest super zwłaszcza Wit (biała) :) u mnie numer jeden jest Łomża 0,0 niestety dosc ciężko ją dostać u mnie. i Heineken, smakuje i pachnie jak prawdziwe piwko ;)

@zmurka o niee, a tak się dobrze zapowiadał.. :(

Tak Was czytam do śniadania i chyba będziemy musiały zmienić nazwę z kwietniowe mamy na eksperci ds. napojów bezalkoholowych ;)

Bardzo się cieszę, ze wszystkie połówkowe na razie ok :) ten czas jakoś ostatnio przyspieszył, przecież niedawno miałyśmy dopiero genetyczne, a tu już połowa ciąży [emoji33]

Dziewczyny czy ktoras z Was farbowała włosy w ciąży? Jak tak, to jaką farbą? Ja wyglądam już koszmarnie, nie mogę w lustro patrzeć. Jest farba bezpieczna dla malucha?

@Heda przesyłam Wam duzooo zdrówka! :)

@sky_84 ja dopiero od miesiąca wróciłam do żywych po mldosciach wymiotach i innych dolegliwościach :p wtedy czas mi się niemiłosiernie ciągnął jak na złość. Teraz minęły ponad 3 tyg od ostatniej wizyty kontrolnej i rzeczywiście czas ucieka! :D zaraz mikołajki, święta, sylwester chwila normalności ostatnich zakupów dla Dzieciaczkow i zaczniemy szaleć na porodowkach :D

Dziewczyny czy ktoras z Was farbowała włosy w ciąży? Jak tak, to jaką farbą? Ja wyglądam już koszmarnie, nie mogę w lustro patrzeć. Jest farba bezpieczna dla malucha?
Ja poszłam do fryzjera, zeby zniwelować odrost z resztą i mkec spokój na farnowanie przez czas ciazy. Ale chyba chodzi o farby bez amonjaku.

Ja rozjaśniam i farbuje ale tylko u fryzjezra. Ale myślę że wszystkie bez amoniaku drogeryjne możesz zakładać śmiało

reklama

Farbowalam juz 3 razy. Normalna farba tylko nie w lazience, zeby jak najmniej wdychac dziadostwa. Pytalam lekarza mowil, ze nie ma przeciwskazan. Jesli sie boisz zafarbuj fabra z henna.
Edit: u mnie ciężko nie zauwazyc farbowania, kolor sama natura ;D

Załączniki

• IMG_20181117_103902.jpg
    IMG_20181117_103902.jpg
    61,6 KB · Wyświetleń: 80
Ostatnia edycja:
Do góry