reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Ojaaa jak tu wytrzymać jeszcze niecały tydzień do wizyty! Ciekawa jestem ile mój Babelek wazy :) wizyte mam w 20+6 wiec bedzie juz duzy :D dzisiaj jestem nie do życia... Cały dzień leżę i czytam książkę. Po wczorajszym spokojnym brzuszku dziś znów po każdym jedzeniu czuje mocne ruchy, od razu jestem spokojniejsza :D

reklama
Grzaniec galicyjski ma to do siebie ze jest dobry tylko jak jest bardzo gorący :) i najlepiej pity na zewnątrz. Oj, rozmarzyłam się. Tez lubię jarmarki świąteczne :)
tak to jest w sumie minus grzancow.. za gorący - parzysz język, chwilę po tym jest już zimny :D u nas jarmark rusza w czwartek na rynku, jeszcze długo do świąt ale uwielbiam ten klimat ❤️

O matko jak ja uwielbiam grzane wino.. Nie wiedziałam że jest takie bezalkoholowe muszę gdzieś znaleźć. Co do wina bezalkoholowego to ja kupowałam takie w rosmannie na pewno 0% więc może to było jakieś inne.

Rajo - no ale jednak te szampany - wina musujące mają trochę %, więc smakują inaczej na pewno ;)

mam połówkowe na 7 grudnia

u nas w laboratorium w tej chwili informują, że wszystkie badania wykonują na czczo.. i już, święty spokój ;)

ja jeszcze nic nie kupuję dla chłopca chociaż już mi się rzeczy zaczynają podobać ;)

@kaliiia tez mam połówkowe 7 grudnia

Dziewczyny dzisiaj byliśmy ogólnie na wizycie zobaczyć bobasa i z wynikami badań. I wszystko jest ok możemy jechac na wakacje nad morze :) przed podroza mam wziac acard.
A ogolnie mam brać nospe 2x dziennie, 3x dziennie magne b6. I wdrożyć do diety buraka :),bo żelazo na limicie.

Tak mi narobilyscie smaka tymi winami ostatnio ze poszłam do rossmanna, ale tam to wino ma 0,5% :( przynajmniej to które było w moim. Wiec będzie grzaniec z bezalkoholowego piwa.
Daj znac czy dobre wyszlo ;)
Wracam z polowkowych :)

Wszystko jest super, nie ma sie do czego przyczepic. Serduszko ok, w glowce ok, buzia sliczna, kregoslup super, raczki, nozki, paluszki, wszystko tak jak trzeba. Potwierdził się synek i waży ok 422g :)
Ja mam brać zelazo, bo hemoglobina niska.
Gratulacje :)
cii nie pisz o grzancu! :D
chodzi za mną od dwóch tygodni.. uwielbiam wino a w zimie pachnące grzańce na jarmarku wroclawskim..
jakby któraś chciała spróbować - widziałam parę miesięcy temu napewno w społem galicyjskie czyli kultowy grzaniec ale wersja free :) nie wiem czy to 0,0% czy 0,5%.
i wygooglowalam jeszcze inne grzane bezalkoholowe. te z kolei 26 zł więc może lepsze w smaku, może spróbuję niebawem..
Jest tez grzaniec bezalkoholowy z Ikei, dzisiaj mialam okazje sprobowac, fajny tylko bardzo slodki i malo korzenny
Ogólnie od powrotu ze szpitala brzuch mi wyskoczył bardzo mocno do przodu wiec liczę ze przełoży się to na wagę :)
Sliczny brzuszek:)

Powiem Wam ze na ostatniej wizycie, czyli 16+1 mlody wazyl 170 g, natomiast wczoraj w szpitalu wyszlo tylko 200 g w 18+0. Mysle ze to blad pomiaru i kwestia roznicy sprzetow, bo nie wierzę ze tak malo przybral. Zobaczymy ile wyjdzie u mojego lekarza i na polowkowym w przyszlym tygodniu. W kazdym razie nie nakrecam sie.

Szyjka 3.7 cm to jest ok, prawda? Wczoraj po raz pierwszy mialam mierzona porządnie

@kaliiia tez mam połówkowe 7 grudnia

Dziewczyny dzisiaj byliśmy ogólnie na wizycie zobaczyć bobasa i z wynikami badań. I wszystko jest ok możemy jechac na wakacje nad morze :) przed podroza mam wziac acard.
A ogolnie mam brać nospe 2x dziennie, 3x dziennie magne b6. I wdrożyć do diety buraka :),bo żelazo na limicie.

ale super, nad morze :) oderwać się trochę i odpocząć. kiedy jedziecie?

ja jadę jutro do Krakowa i wracam w niedzielę z mężem bo teściowa upolowala kotka z Krakowskiej fundacji :D

Daj znac czy dobre wyszlo ;)Gratulacje :)Jest tez grzaniec bezalkoholowy z Ikei, dzisiaj mialam okazje sprobowac, fajny tylko bardzo slodki i malo korzennySliczny brzuszek:)

Powiem Wam ze na ostatniej wizycie, czyli 16+1 mlody wazyl 170 g, natomiast wczoraj w szpitalu wyszlo tylko 200 g w 18+0. Mysle ze to blad pomiaru i kwestia roznicy sprzetow, bo nie wierzę ze tak malo przybral. Zobaczymy ile wyjdzie u mojego lekarza i na polowkowym w przyszlym tygodniu. W kazdym razie nie nakrecam sie.

Szyjka 3.7 cm to jest ok, prawda? Wczoraj po raz pierwszy mialam mierzona porządnie
No z tymi pomiarami jest różnie. Najważniejsze ze przybiera.
3,7 cm to jest jeszcze ok ale musisz kontrolować bo raczej długa nie jest. Moja miała 2 tyg temu 4,66 cm. Któraś dziewczyna dzisiaj pisała że jej ma 4 cm. Także ręka na pulsie ale póki co jest ok ;) kiedy następna wizyta?

Daj znac czy dobre wyszlo ;)Gratulacje :)Jest tez grzaniec bezalkoholowy z Ikei, dzisiaj mialam okazje sprobowac, fajny tylko bardzo slodki i malo korzennySliczny brzuszek:)

oo, będę miała na uwadze jak będę w Ikei :)
swoją drogą zaczęłam się śmiać sama do siebie jakie my teraz obeznane jesteśmy w kwestii 'alkoholi bezalkoholowych' :D już kilka dziewczyn podrzucalo nowe pozycje. niedługo będziemy mogły opanować na pamięć gdzie i w jakim sklepie jest dany trunek :D

szyjka super :)

reklama
Do góry