reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

Wow :) super waga. Zaczynam się martwić ze moja Miśka miała tylko 250 gram. Żaden z lekarzy nic mi nie mówił ze to za mało i fakt ze to była końcówka 18 tygodnia ale mimo wszystko trochę mnie to stresuje

U mnie 19+1 bylo 260g, tez dziewczynka. W tym czasie przez 2 tyg dziecko podwaja swoja wage.

reklama
Wracam z polowkowych :)

Wszystko jest super, nie ma sie do czego przyczepic. Serduszko ok, w glowce ok, buzia sliczna, kregoslup super, raczki, nozki, paluszki, wszystko tak jak trzeba. Potwierdził się synek i waży ok 422g :)
Ja mam brać zelazo, bo hemoglobina niska.

Witaj w klubie anemików ;) a polecił Ci lekarz jakieś żelazo? Bo moja lekarka kazała sobie wybrac to co na mnie najlepiej działało wcześniej, ale może w ciąży któreś jest lepsze...

Tak mi narobilyscie smaka tymi winami ostatnio ze poszłam do rossmanna, ale tam to wino ma 0,5% :( przynajmniej to które było w moim. Wiec będzie grzaniec z bezalkoholowego piwa.
cii nie pisz o grzancu! :D
chodzi za mną od dwóch tygodni.. uwielbiam wino a w zimie pachnące grzańce na jarmarku wroclawskim..
jakby któraś chciała spróbować - widziałam parę miesięcy temu napewno w społem galicyjskie czyli kultowy grzaniec ale wersja free :) nie wiem czy to 0,0% czy 0,5%.
i wygooglowalam jeszcze inne grzane bezalkoholowe. te z kolei 26 zł więc może lepsze w smaku, może spróbuję niebawem..

Załączniki

• Screenshot_20181116-175549.jpg
    Screenshot_20181116-175549.jpg
    246,4 KB · Wyświetleń: 56
  • Screenshot_20181116-175957.jpg
    Screenshot_20181116-175957.jpg
    124,7 KB · Wyświetleń: 67
Witaj w klubie anemików ;) a polecił Ci lekarz jakieś żelazo? Bo moja lekarka kazała sobie wybrac to co na mnie najlepiej działało wcześniej, ale może w ciąży któreś jest lepsze...
Ja mam np już przepisany na receptę Tardyferon bo te bez recepty dawały średnie efekty

Dsieci bardzo rosną teraz, ja bylam w 16tc ostatnio i waga byla 190g, więc w meisiac podwoił wagę :)

A nie wiem czy pisalam, szyjka 5cm. :) tylko lozysko dosc nisko, na tylnej scianie, mowil ze zapewne sie podniesie. Zelazo jakie mi polecil to Summavit Fe zażywane 2x1

reklama
cii nie pisz o grzancu! :D
chodzi za mną od dwóch tygodni.. uwielbiam wino a w zimie pachnące grzańce na jarmarku wroclawskim..
jakby któraś chciała spróbować - widziałam parę miesięcy temu napewno w społem galicyjskie czyli kultowy grzaniec ale wersja free :) nie wiem czy to 0,0% czy 0,5%.
i wygooglowalam jeszcze inne grzane bezalkoholowe. te z kolei 26 zł więc może lepsze w smaku, może spróbuję niebawem..

Grzaniec galicyjski ma to do siebie ze jest dobry tylko jak jest bardzo gorący :) i najlepiej pity na zewnątrz. Oj, rozmarzyłam się. Tez lubię jarmarki świąteczne :)

Do góry