reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

Cześć Wam! Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze połówkowe .
Ja mam wizytę w poniedziałek i całe szczęście, bo od kilku dni boli mnie spojenie i pochwa, oby to nie była szyjka.
Ja na początku grudnia będę mieć połówkowe i coraz bardziej ciekawi mnie kto u mnie mieszka.
Robiłam teraz morfologię i mocz i wyniki w normie . Czekam na wieści z wizyt.
Mnie też boli i kłuje jeszcze. Rozmawiałam ostatnio z moją położoną to powiedziała że tak się może dziać bo wszystko pracuje tam, rozciąga się. Ale cieszę się bo też mam wizytę w poniedziałek i będę mu mówić żeby zobaczył te szyjke.
Trzymam kciuki dziewczyny wizytujące i czekam na wieści :)

reklama
Dzień dobry [emoji4] u nas dni uciekają tak szybko że czasem jestem w szoku że to już 18 tydzień leci [emoji28] zaraz będą święta, sylwester i do kwietnia to już rzut beretem [emoji3]
Byłam dzisiaj na świątecznej sesji z młodym więc było intestywnie [emoji23] Pani miała na szczęście takie podejście że mój mały czuł się jak w domu i poszło o dziwo nawet szybko jak nie błyskawicznie[emoji16]
Ja jutro idę robić badania a wizyta taka zwykła 26. Do połówkowych jeszcze chwila mi została.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji4]

Dzień dobry [emoji4] u nas dni uciekają tak szybko że czasem jestem w szoku że to już 18 tydzień leci [emoji28] zaraz będą święta, sylwester i do kwietnia to już rzut beretem [emoji3]
Byłam dzisiaj na świątecznej sesji z młodym więc było intestywnie [emoji23] Pani miała na szczęście takie podejście że mój mały czuł się jak w domu i poszło o dziwo nawet szybko jak nie błyskawicznie[emoji16]
Ja jutro idę robić badania a wizyta taka zwykła 26. Do połówkowych jeszcze chwila mi została.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji4]
Ja idę 24.11 na taką sesję :) już się doczekać nie mogę. Będą zdjęcia syna i jedno rodzinne więc z brzuszkiem wyjdzie, muszę go podkreślić sukienką :)

Ja idę 24.11 na taką sesję :) już się doczekać nie mogę. Będą zdjęcia syna i jedno rodzinne więc z brzuszkiem wyjdzie, muszę go podkreślić sukienką :)
My w tym roku zapisalismy się na szybko i niestety m musiał być w pracy ale w przyszłym roku nadrobi [emoji6] też chciałam żeby było widać brzuszek ale młody akceptował ze mną tylko pozycje na kolanach więc może być ciężko z tą widocznością [emoji23][emoji847]

Tak mi narobilyscie smaka tymi winami ostatnio ze poszłam do rossmanna, ale tam to wino ma 0,5% :( przynajmniej to które było w moim. Wiec będzie grzaniec z bezalkoholowego piwa.

Wracam z polowkowych :)

Wszystko jest super, nie ma sie do czego przyczepic. Serduszko ok, w glowce ok, buzia sliczna, kregoslup super, raczki, nozki, paluszki, wszystko tak jak trzeba. Potwierdził się synek i waży ok 422g :)
Ja mam brać zelazo, bo hemoglobina niska.
Wow 400g duże dziecie.... GRATULACJE

Wracam z polowkowych :)

Wszystko jest super, nie ma sie do czego przyczepic. Serduszko ok, w glowce ok, buzia sliczna, kregoslup super, raczki, nozki, paluszki, wszystko tak jak trzeba. Potwierdził się synek i waży ok 422g :)
Ja mam brać zelazo, bo hemoglobina niska.
Gratulacje:) pamiętaj o wpisie w polowkowym wątku :)

reklama
Wow :) super waga. Zaczynam się martwić ze moja Miśka miała tylko 250 gram. Żaden z lekarzy nic mi nie mówił ze to za mało i fakt ze to była końcówka 18 tygodnia ale mimo wszystko trochę mnie to stresuje

Do góry