Magdalenams
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wizytę mam dopiero 27 to dopytam jeszcze, ale i tak się denerwuje czy wszystko ok a co do szyjki to u mnie akurat w porządkuTeż mam takie kłucia,dość często. W poprzedniej ciąży skracała mi się szyjka... Teraz też mam takie "bóle" a szyjka jest ok
Więc nie wiem od czego to zależy. Pewnie się wszystko rozciąga. Ale chyba dla pewności warto powiedzieć lekarzowi o tym.
Wizytę mam dopiero 27 to dopytam jeszcze, ale i tak się denerwuje czy wszystko ok a co do szyjki to u mnie akurat w porządku
Magdalena też mam infekcje brałam teraz macmiror 500 może to od tego ? Miałam wrażenie że mnie boli trochę brzuch po nich ehh u mnie cały czas coś
Po globulkach nie powinno Cię kluc. Też je brałam ale infekcja wróciła więc lekarz zalecił coś innego.Wizytę mam dopiero 27 to dopytam jeszcze, ale i tak się denerwuje czy wszystko ok a co do szyjki to u mnie akurat w porządku
Magdalena też mam infekcje brałam teraz macmiror 500 może to od tego ? Miałam wrażenie że mnie boli trochę brzuch po nich ehh u mnie cały czas coś