reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Delicious chciałabyś być moderatorka?

Sylwiakp Ty się dużo udzielasz może chciałabys być druga?

Oczywiście to tylko luzne propozycje [emoji4] jeżeli macie czas i chęci [emoji4]

reklama
dziewczyny ja jestem moderatorką na czerwcówkach 2015 i nic do robpoty z tym nie ma.. dostaje się takie wiadomości od anislu co chwile z jakimis konkursami i jak bedziemy chciały zrobic grupe zamkniętą którą mogą czytac tylko udzielajace sie dziewczyny to wtedy ona liste tych dziewczyn przesyala do anislu
i nigdy pozniej juz nic sie nie robi

wiec bierzcie fuche na luzie

Ann81 ja tam nie widzę brzucha u Ciebie :D ale chyba wysoka jetes co?

ja to wyglądam jakbym w 6 miesiącu była, a tu dopiero listopad sie zaczął.. no ale w I ciąży miałam potężny brzuch i jeszcze taki długi spiczasty do przodu.. wyglądałam jak kobieta rakieta i nie wychodziłam z domu
teraz nie bedzie tak łatwo się ukryć.. ktoś dziecko musi zawozić do przedszkola i odbierać

dziewczyny ja jestem moderatorką na czerwcówkach 2015 i nic do roboty z tym nie ma.. dostaje się wiadomości od anislu co chwile z jakimis konkursami i jak bedziemy chciały zrobic grupe zamkniętą, którą mogą czytac tylko udzielajace sie dziewczyny to wtedy ona liste tych dziewczyn przesyala do anislu
i nigdy pozniej juz nic sie nie robi

wiec bierzcie fuche na luzie

Ann81 ja tam nie widzę brzucha u Ciebie :D ale chyba wysoka jestes co?

ja to wyglądam jakbym w 6 miesiącu była, a tu dopiero listopad sie zaczął.. no ale w I ciąży miałam potężny brzuch i jeszcze taki długi spiczasty do przodu.. wyglądałam jak kobieta rakieta i nie wychodziłam z domu
teraz nie bedzie tak łatwo się ukryć.. ktoś dziecko musi zawozić do przedszkola i odbierać

@Blondie oo, fajnie :)
ja z kolei dorzucam info o smyku :D
Screenshot_20181108-094955.jpg

Załączniki

• Screenshot_20181108-094955.jpg
    Screenshot_20181108-094955.jpg
    240,6 KB · Wyświetleń: 213
reklama
Ja już po wizycie i oczywiście skierowania na badania nie dostałam. Jedyne co to pobrał próbkę na cytologię i zrobił usg. Dzidziuś już zmienił pozycję i machał rączkami :)

laseczki a jak u Was z wagą ? :)
u mnie waga z końca 9tc do dziś ruszyła tylko 0,9 kg
i sama nie wiem czy to dobrze czy nie ?
zaczynałam na granicznym bmi, więc się cieszę bo póki co wolno idzie w górę, potem dojdzie dzidzia i inne składowe, no ale zastanawiam się czy to nie odbija się na maluchu ?
U mnie waga 1,5kg do przodu, niby nie jem jakoś więcej ani nie mam zachcianek, a jednak coś podskoczyła. Może dlatego, że ruch mam nieco ograniczony przez astmę.

Co do wizyt na nfz, to bratowa właśnie prowadzi ciążę w przychodni przyszpitalnej, jaki ma termin, to już zgłupiałam, bo om miała w sierpniu a lekarz wyliczył jej poród na koniec marca?! Ale nie w tym rzecz, wyobrażacie sobie że ona jeszcze nie miała żadnego usg!!! Bo jej gin wcześniej liczyła termin na koniec kwietnia, a na ostatniej wizycie się o miesiąc uwsteczniło i stwierdziła że jej już się 11-14 tydz usg nie należy!!! Nóż się w kieszeni otwiera... I teraz ma czekać na połówkowe... jak dla mnie to paranoja, chwała że mogę prowadzić ciążę prywatnie, bo chyba do końca to ja bym kogoś w tej przyszpitlanej przychodni ubiła.
Co do badań, to ja teraz na najbliższą wizytę nie mam żadnych, bo ostatnio były wzorowe i w poprzedniej ciąży też zawsze miałam w porządku, łącznie z moczem. Mi to na rękę, bo muszę rano się zrywać, do młodego moją mamę wołać, a w przychodni w której robię badania nie ma pierwszeństwa ciężarnych, bo większość jest w takim stanie.
Ile płacicie za połówkowe? Bo ginowi dp którego chodzę już poprzewracało się chyba w głowie, od września już z 250 zdrozało na 270 a pod koniec 2016 brał 200.
To już porażka takie traktowanie pacjenta, a raczej zerowe zainteresowanie. Współczuję...
Co do połówkowego to płacić będę 200zł.

Do góry