reklama
Heda
Fanka BB :)
Natalia a ty nie chcesz?Delicious chciałabyś być moderatorka?
Sylwiakp Ty się dużo udzielasz może chciałabys być druga?
Oczywiście to tylko luzne propozycje [emoji4] jeżeli macie czas i chęci [emoji4]
dziewczyny ja jestem moderatorką na czerwcówkach 2015 i nic do robpoty z tym nie ma.. dostaje się takie wiadomości od anislu co chwile z jakimis konkursami i jak bedziemy chciały zrobic grupe zamkniętą którą mogą czytac tylko udzielajace sie dziewczyny to wtedy ona liste tych dziewczyn przesyala do anislu
i nigdy pozniej juz nic sie nie robi
wiec bierzcie fuche na luzie
Ann81 ja tam nie widzę brzucha u Ciebie ale chyba wysoka jetes co?
ja to wyglądam jakbym w 6 miesiącu była, a tu dopiero listopad sie zaczął.. no ale w I ciąży miałam potężny brzuch i jeszcze taki długi spiczasty do przodu.. wyglądałam jak kobieta rakieta i nie wychodziłam z domu
teraz nie bedzie tak łatwo się ukryć.. ktoś dziecko musi zawozić do przedszkola i odbierać
Ann81 ja tam nie widzę brzucha u Ciebie ale chyba wysoka jetes co?
ja to wyglądam jakbym w 6 miesiącu była, a tu dopiero listopad sie zaczął.. no ale w I ciąży miałam potężny brzuch i jeszcze taki długi spiczasty do przodu.. wyglądałam jak kobieta rakieta i nie wychodziłam z domu
teraz nie bedzie tak łatwo się ukryć.. ktoś dziecko musi zawozić do przedszkola i odbierać
dziewczyny ja jestem moderatorką na czerwcówkach 2015 i nic do roboty z tym nie ma.. dostaje się wiadomości od anislu co chwile z jakimis konkursami i jak bedziemy chciały zrobic grupe zamkniętą, którą mogą czytac tylko udzielajace sie dziewczyny to wtedy ona liste tych dziewczyn przesyala do anislu
Ann81 ja tam nie widzę brzucha u Ciebie ale chyba wysoka jestes co?
Ann81 ja tam nie widzę brzucha u Ciebie ale chyba wysoka jestes co?
Natalia91
Mogę, jeżeli to jest tak jak kaliiia pisze to chyba to ogarnę [emoji28][emoji16] i oczywiście jeżeli reszta dziewczyn nie ma nic przeciwko [emoji4] ale i tak potrzebujemy jeszcze jednej dziewczynyNatalia a ty nie chcesz?
@Natalia91 dzięki
ja również mogę być jeśli nie macie nic przeciwko, o ile delicious nie chce i się nie odezwie
ja również mogę być jeśli nie macie nic przeciwko, o ile delicious nie chce i się nie odezwie
reklama
Anacoco
Ja już po wizycie i oczywiście skierowania na badania nie dostałam. Jedyne co to pobrał próbkę na cytologię i zrobił usg. Dzidziuś już zmienił pozycję i machał rączkami
Co do połówkowego to płacić będę 200zł.
U mnie waga 1,5kg do przodu, niby nie jem jakoś więcej ani nie mam zachcianek, a jednak coś podskoczyła. Może dlatego, że ruch mam nieco ograniczony przez astmę.laseczki a jak u Was z wagą ?
u mnie waga z końca 9tc do dziś ruszyła tylko 0,9 kg
i sama nie wiem czy to dobrze czy nie ?
zaczynałam na granicznym bmi, więc się cieszę bo póki co wolno idzie w górę, potem dojdzie dzidzia i inne składowe, no ale zastanawiam się czy to nie odbija się na maluchu ?
To już porażka takie traktowanie pacjenta, a raczej zerowe zainteresowanie. Współczuję...Co do wizyt na nfz, to bratowa właśnie prowadzi ciążę w przychodni przyszpitalnej, jaki ma termin, to już zgłupiałam, bo om miała w sierpniu a lekarz wyliczył jej poród na koniec marca?! Ale nie w tym rzecz, wyobrażacie sobie że ona jeszcze nie miała żadnego usg!!! Bo jej gin wcześniej liczyła termin na koniec kwietnia, a na ostatniej wizycie się o miesiąc uwsteczniło i stwierdziła że jej już się 11-14 tydz usg nie należy!!! Nóż się w kieszeni otwiera... I teraz ma czekać na połówkowe... jak dla mnie to paranoja, chwała że mogę prowadzić ciążę prywatnie, bo chyba do końca to ja bym kogoś w tej przyszpitlanej przychodni ubiła.
Co do badań, to ja teraz na najbliższą wizytę nie mam żadnych, bo ostatnio były wzorowe i w poprzedniej ciąży też zawsze miałam w porządku, łącznie z moczem. Mi to na rękę, bo muszę rano się zrywać, do młodego moją mamę wołać, a w przychodni w której robię badania nie ma pierwszeństwa ciężarnych, bo większość jest w takim stanie.
Ile płacicie za połówkowe? Bo ginowi dp którego chodzę już poprzewracało się chyba w głowie, od września już z 250 zdrozało na 270 a pod koniec 2016 brał 200.
Co do połówkowego to płacić będę 200zł.