Jakaś bezsenność mnie złapała...
Dzisiaj miałam wizytę i wszystko ok za tydzień połówkowe.
To córka dalej śpi z nami i jest mega tulaska. Teraz kupiliśmy łóżko piętrowe, ma na dniach przyjść i nie wiem czy da się przekonać do spania bez mamy
@Heda dr jacobs ma skład "wysokiej jakości olej słonecznikowy (95%), cholekalcyferol (witamina D3), przeciwutleniacz: tokoferol (naturalna witamina E)" na gemini kupuję.
Dzisiaj miałam wizytę i wszystko ok za tydzień połówkowe.
Wszystko da się pogodzić. Ja podobnie jak @delicious, spędzałam mnóstwo czasu z synem. Karmiłam piersią, więc na początku wychodziłam z nim tylko przed blok pograć w piłkę. Nauczyłam się wszystko robić karmiąc. Usypiałam na drzemkę starszaka, to karmiłam. Karmiłam i czytałam książki, nawet piłkę kopałam A czym córka była starsza to większość czasu spędzaliśmy we troje. Nigdy u mnie nie było zazdrości. Teraz jedno ma 3, drugie 2 lata i świata poza sobą nie widzą. Syn wraca z przedszkola to tylko Misia i Misia. W przedszkolu panie też mówią, że chyba mają super więź, bo ciągle jest tylko Misia to, Misia tamto.Ja w przeciwieństwie do innych mam na forum nie spędzam z synem każdej chwili, nie bawię się z nim długo, uczę go samodzielności bo boję się że jak się do mnie przyzwyczai to później z maluszkiem będzie zazdrosny i będzie na mnie ciągle wisiał. Jest jeszcze mały ale tłumaczę mu że mama musi odpocząć, musi zrobić obiad czy uprasowac. Dużo teraz robi mój mąż jak jest w domu. Spędzam z nim czas ale daję mu więcej swobody a nie tylko zabawa z mamą. Mam nadzieję ze po urodzeniu małego starszy będzie więcej rozumiał z nowej sytuacji.
To córka dalej śpi z nami i jest mega tulaska. Teraz kupiliśmy łóżko piętrowe, ma na dniach przyjść i nie wiem czy da się przekonać do spania bez mamy
Chodzić to ja mogę i parę kilometrów. Jedynie stać nie mogę, bo od razu odlot. Dobrze Ci, że się możesz zdrzemnąć kiedy chceszChyba większość z nas tak ma. Bo i ja się szybko męczę. Ale nie ma co się dziwić, przecież nasze serca biją za dwoje, organizm musi sobie jakoś z tym radzić,a nam pozostaje gorliwie to znosić
Ja np codziennie musze się w ciągu dnia zdrzemnac z godzinę albo i dwie. No nie ma zmiłuj się, łamie mnie strasznie i siup na kanapę.
Dzisiaj zrobiłam sobie dłuższy spacer i to był błąd. Zsapalam się jak staruszka:/.
Dalej miej nadzieję, że będzie grzeczniejszaJa też jestem ciekawa jak to będzie jak pojawi się drugie, pewnie wszystko sobie zorganizujemy ale jest taka niepewność. Mój synek należy do rozrabiakow więc mam nadzieję że córeczka będzie grzeczniejsza
Liczba czekamy na wieści z wizyty
Kobietki która chętna na moderatorke?
Nienawidzę grzybówWujek google dziala: Znalazłam coś o tej witd D w grzybach
Link do: Naturalna witamina D w grzybach
Link do: Grzyby a witamina D | KobietaXL.pl - Portal dla Kobiet Myślących
To ja znowu nie umiem na obcasach, tyko na Śluby zakładam i się męczę, więc szybko zmieniam.Dziewczyny, tak a propos obcasów, dziś mi ginekolog zwrócił uwagę żeby już zrezygnować, a w szczególności z takich twardych, pukających obcasów. Powodują one wstrząsy przy każdym kroku, co może prowadzić do odklejenia łożyska, do porodu przedwczesnego.
@Heda dr jacobs ma skład "wysokiej jakości olej słonecznikowy (95%), cholekalcyferol (witamina D3), przeciwutleniacz: tokoferol (naturalna witamina E)" na gemini kupuję.