reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Ja też jestem ciekawa jak to będzie jak pojawi się drugie, pewnie wszystko sobie zorganizujemy ale jest taka niepewność. Mój synek należy do rozrabiakow więc mam nadzieję że córeczka będzie grzeczniejsza :)

Liczba czekamy na wieści z wizyty :)

Kobietki która chętna na moderatorke?

Mysle, ze @delicious jako zalozycielka watka jeszcze przed testem :D

reklama
A jak ona że składem? Bo lekarze polecają wiele rzeczy ale niekoniecznie naturalnych. A do.mnie nie.przemawiaja syntetyczne witaminy i inne suplementy. Szkoda że Wit D tylko w słoneczku dostępna.
To skład.

Załączniki

• 37C72241-4ED3-4696-A1FD-8AE9A3B4E92E.jpeg
    37C72241-4ED3-4696-A1FD-8AE9A3B4E92E.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 67
Ostatnio oglądałam jakis program w tv o witaminach, suplach itp i powiedzieli że witamine D mozna czerpac z suszonych grzybow, ale muszę być suszone na naturalnym słońcu. Takie dodane do posilku, jajecznicy itp niby dostarczają odpowiednią ilość. Ktoś coś podobnego może slyszal?

reklama
Do góry