reklama
Liczba ale masz fajnie, że jutro podejrzysz maluszka . Ciąża to "tylko" 9 miesięcy, trzeba dać radę .Czesc. Obudzilam sie dzisiaj w nocy z okropnym bolem krocza :/ przy kazdym ruchy, z boku na bok, chodzeniu, wstawaniu boli. Czuje sie jakbym na koniu tydzien jezdzila i z niego spadla duzo chodzilam przez ostatni tydzien po 7 razy na 3 pietro z psem... Moze to od tego. Miala to ktoras z Was ? Jutro mam polowkowe, oby mnie lekarz uspokoil...
Ja tak miałem ostatnio jakbym kopa dostala normalnue aż te kości bolałyCzesc. Obudzilam sie dzisiaj w nocy z okropnym bolem krocza :/ przy kazdym ruchy, z boku na bok, chodzeniu, wstawaniu boli. Czuje sie jakbym na koniu tydzien jezdzila i z niego spadla duzo chodzilam przez ostatni tydzien po 7 razy na 3 pietro z psem... Moze to od tego. Miala to ktoras z Was ? Jutro mam polowkowe, oby mnie lekarz uspokoil...
Magdalenams
Fanka BB :)
@delicious @Natuś_ka ale mój i tak jest cycus mamusi a zasypia tylko kiedy się przytuli do mamy i taty takiej więzi nic nie zmieni tylko muszę ogarnąć jakieś zasady. Wyjdzie w praniu. Żeby tylko młodszy był tak grzeczny jak ten
Musiałam nadrobić dwa dni [emoji33]
Ja na delegacji, delegacja super, ale żeby nie było tak różowo to wczoraj idąc z walizka na autobus wywaliłam się na chodniku...nic się nie stało w sumie wielkiego, bardziej się zdenerwowałam, ale niestety oba kolana koszmarnie obdarte i bolą przy każdym zgięciu nogi [emoji19] ofiara ze mnie straszna. Na szczęście w piątek idę na wizytę to sprawdzę czy z dzieciątkiem na pewno wszystko ok, chociaż ani brzuch nie boli, ani żadnych plamien nie ma, zreszta nie upadłam na brzuch tylko na te nieszczęsne kolana...
Także uważajcie na siebie bo o wypadek nie trudno!
Ja na delegacji, delegacja super, ale żeby nie było tak różowo to wczoraj idąc z walizka na autobus wywaliłam się na chodniku...nic się nie stało w sumie wielkiego, bardziej się zdenerwowałam, ale niestety oba kolana koszmarnie obdarte i bolą przy każdym zgięciu nogi [emoji19] ofiara ze mnie straszna. Na szczęście w piątek idę na wizytę to sprawdzę czy z dzieciątkiem na pewno wszystko ok, chociaż ani brzuch nie boli, ani żadnych plamien nie ma, zreszta nie upadłam na brzuch tylko na te nieszczęsne kolana...
Magdalenams
Oj uważaj na siebie. Dobrze ze to ostatnia delegacja. Tak miało być, prawda?Musiałam nadrobić dwa dni [emoji33]
Liczba ale masz fajnie, że jutro podejrzysz maluszka . Ciąża to "tylko" 9 miesięcy, trzeba dać radę .
Oby wszystko bylo dobrze. Duzo szczęścia daje mi takie podgladniecie.teraz widze jak te tylko 9 miesiecy szybko leca.
Ja tak miałem ostatnio jakbym kopa dostala normalnue aż te kości bolały
Jak dlugo trzymalo ?
kitty89
Ja też jestem ciekawa jak to będzie jak pojawi się drugie, pewnie wszystko sobie zorganizujemy ale jest taka niepewność. Mój synek należy do rozrabiakow więc mam nadzieję że córeczka będzie grzeczniejsza@delicious @Natuś_ka ale mój i tak jest cycus mamusi a zasypia tylko kiedy się przytuli do mamy i taty takiej więzi nic nie zmieni tylko muszę ogarnąć jakieś zasady. Wyjdzie w praniu. Żeby tylko młodszy był tak grzeczny jak ten
Liczba czekamy na wieści z wizyty
Kobietki która chętna na moderatorke?
reklama
Generalnie nie jestem przesadna, ale przeszlo mi przez mysl, zeby w ogole nie jechac, ze to jednak jakis znak...mysle, ze najbardziej to znak, zeby juz porzucic buty na obcasie A delegacja zdecydowanie ostatnia.Oj uważaj na siebie. Dobrze ze to ostatnia delegacja. Tak miało być, prawda?