reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

Pomyslalam zeby nasze forum zrobic zamkniete , co wy na to ? Wtedy bezproblemowo mozemy wrzucac nasze fotki itp.
Oczywiscie to jest tylko propozycja [emoji4] co o tym myslicie?

"Wiatr moze mocno wiac, ale gora i tak mu sie nie pokloni"
Jestem za - ja z tego względu właśnie fotek nie wrzucam że każdy może wejść , zobacZyć bądź sobie to zdjęcie ściągnąć[emoji6]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jestem za :)
Poczekajmy moze kilka dni i dajmy się wypowiedzieć jeszcze paru osobom.

Nie będzie z tym problemu? Nie zauważyłam żeby jakiś wątek lub cześć forum była zamknięta (nie wszędzie zaglądałam :p)

Jestem za :)
Poczekajmy moze kilka dni i dajmy się wypowiedzieć jeszcze paru osobom.

Nie będzie z tym problemu? Nie zauważyłam żeby jakiś wątek lub cześć forum była zamknięta (nie wszędzie zaglądałam :p)
Jasne, ze poczekamy [emoji4]
Nie widzimy for zamknietych bo nie mamy do nich dostepu [emoji4] np. Marcowki maja forum zamkniete i wiele innych tez [emoji4]

"Wiatr moze mocno wiac, ale gora i tak mu sie nie pokloni"

Ja też jestem jak najbardziej za, ja wcześniej trochę udzielałam się i w marcowkach i lutowkach i one już mają grupy zamknięte.[emoji4]

p19ucsqvyg9mlpha.png

Ja też jestem za forum zamknietym :)
Relacja :
Ślub, myślałam, że a to tylko cywilny zero stresu itd. Otóż nie. Nie było go aż do "tego" dnia. Mąż a wtedy jeszcze narzeczony przyjechał troszkę za wcześnie ze świadkiem, nie bylam jeszcze gotowa, dopiero co od fryzjera wróciłam, robiłam w biegu make up. Pomogła mi się siostra ubrać. No i wyszłam na powitanie, narzeczony był oniemialy ^^ Zrobił sie lekko czerwony ale to dla mnie znak, że wyglądałam, dobrze hehe. Postanowiłam mieć jednak biała sukienkę bo w sumie to ślub i chciałam się czuć panną młodą :D
Pojechaliśmy do innego miasta do urzędu, pogoda była piękna wiec zrobiliśmy kilka zdjęć w plenerze. Sama uroczystość krótka. Przysięga stresujacy moment i myśli żeby się nie zajaknac. Wyszło ok. Obrączki założone, szampan dla gości i dla mnie sok :D Z domu podczas ubierania rajstop zapomniałam zaręczynowe pierścionka ale juz sie po niego nie wracałam. Cala ceremonie myślałam kurde ze go nie mam [emoji14]
Pozniej rodzinny obiad, jego rodzice i rodzeństwo i moja mama i siostra. Pozniej przyjechali jego dziadkowie. Obiad piątkowy zarządziły mama i teściowa wiec rybka i pierogi, zupka krem z borowików. Sałatki i pyszne ciasta. Oj będzie mi się śnił jeszcze długo ten obiad. Wszystko bylo pyszne i nie mdlilo mnie ! Popołudniu spacer, później kolacja i winko dla gosci i koniec imprezki :) Naprawdę udany dzień :)

reklama
Lilumi ogromne gratulacje. Jejuś wyglądałaś cudownie, i jaki piękny brzusio [emoji7] Wszystkiego Najlepszego na nowej drodze życia.
Przypomniał mi się mój ślub, byłam wtedy w ciąży z młodszą córka. Wspaniałe wspomnienia[emoji4]

p19ucsqvyg9mlpha.png

Do góry