reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

A ja mam stresa czy nie iść wcześniej do gina. Wy te wszystkie leki bierzecie a ja jestem 8miesięcy po poronieniu i mam podwójną macice więc może też coś muszę brać. Kurcze, Chyba zadzwonię i opowiem moją historię lekarzowi. Najgorsze że jakbym się spytała lekarza do którego cały czas chodzilam to on by wiedział o co chodzi ale chciałam w tej ciąży zmienić lekarza, bo tamten okazał się bardzo zapracowany jak mi się coś działo to głupio mi do niego dzwonić że jestem w ciąży a potem nie przyjść. ..

reklama
Cześć, a u mnie średnio fajnie.
robiłam bete wynosi 45 - piąty tydzień. niby jeszcze w normie ale...
biorę duphaston..
ale dzisiaj krwawię bardziej niż wczoraj.
Zapisałam się do ginekologa na 18.30.
Zmuszę go by mi zrobił usg.
Chce już wiedzieć czy to początek poronienia czy nie.
Jutro zrobię bete do porównania.
Nom to tyle.

Cześć, a u mnie średnio fajnie.
robiłam bete wynosi 45 - piąty tydzień. niby jeszcze w normie ale...
biorę duphaston..
ale dzisiaj krwawię bardziej niż wczoraj.
Zapisałam się do ginekologa na 18.30.
Zmuszę go by mi zrobił usg.
Chce już wiedzieć czy to początek poronienia czy nie.
Jutro zrobię bete do porównania.
Nom to tyle.
Trzymamy kciuki, daj znac!

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Kasia - trzymam kciuki za dobre wiadomosci u gina <3

A Indyjska kuchnie uwieeelbiam! Im ostrzejsze, tym lepiej :)
Ale niestety z moimi dziecmi w domu gotowac sie po prostu nie da... tzn da sie, ale zamiast przyjemnosci z przygotowania posilku jest ciagla walka i frustracja. Takze jak juz cos robie, to w 15min, a smaczniejsze potrawy zamawiamy :rolleyes2:

Kasiu - trzymam kciuki. Powtorz bete..

U nas tez gotowanie pod dziecko... Je moje obiady od jakiegoś 9 m.z., ale to niejadek.
Dzis indyk ze szpinakiem, twarozkiem i makaronem. Oby zjadl cokolwiek... W nocy tak mu bostonka dokuczala, ze budzil sie co godzine. A o polnocy w nerwach kopnął mnie w brzuch.

Jak u Was z siwymi włosami w okresie ciąży? Ja niestety mam je tu i owdzie a ze moje włosy są koloru ciemnego to wszystko widać... :rolleyes2: nie farbuje teraz włosów ale może wiecie coś na ten temat?:hmm:

Jak u Was z siwymi włosami w okresie ciąży? Ja niestety mam je tu i owdzie a ze moje włosy są koloru ciemnego to wszystko widać... :rolleyes2: nie farbuje teraz włosów ale może wiecie coś na ten temat?:hmm:
A to farbowac nie mozna? Czytałam żeby poprostu nie używać rozjasniaczy. Ja z siwymi nie mam problemu bo jeszcze sie nie pojawily ale wlosy farbuje na blond i raczej nie przestane

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja nie farbuję wcale ;) Choc po ciazy przez hormony kolor wlosow mi sie zmienił. Mialam bardzo jasne przez 29 lat... a tu nagle jakies mysio-bure.

Do góry