reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Dziewczęta przed porodem :) trzymam za Was kciuki ! Każda musi to przejść , jedne lepiej drugie gorzej, ale wszystkie mamy na koniec cudowne nagrody :)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    41,3 KB · Wyświetleń: 149
reklama
Marciosz cudowne zdjęcie :-)
Kciuki za dzisiejsze akcje :-D
Co do dostawki wygląda super wiem córeczka zadowolona ale prowadzi się kiepsko, muszę iść bokiem albo mocno wygięta do przodu a i tak wtedy kopie w deskę lub koła, na dłuższy spacer tak się nie da iść, ja w wózku nie mam regulowanej rączki i to problem, ciężko mi się wjeżdżalo pod krawężnik czy po prostu prowadziło. Tylko nie wiem czy jest jakaś deska większa w której nie będę chodzić bokiem?! ehh.. I teraz mam dylemat

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Kitki i Trix kciuki zaciśnięte. Powodzenia dziewczyny.

Antus ja też mam wyciągana rączkę w x landerze. Masz ta orginalna platformę x landera?

Dzięki dziewczyny , pocieszyłyście mnie trochę, chociaż dalej poród mnie przeraża do tego stopnia że mi słabo jak oglądam sale porodową nawet i w tamtym szpitalu, na prawdę nabawiłam się traumy. Już się zastanawiałam czy nie załatwić w jakiś sposób cc na ostatnią chwilę , chociaż wiem że to głupie bo nie ma żadnych przeciwwskazań.

I powodzenia dziewczynom co na dziś mają termin. :)

reklama
Klaudyna to widzę, że Helenka przegoniła mojego Igora - wczoraj była położna i mały miał 4100 g. Fajna ta dostawka ale jeśli musisz iść bokiem to rzeczywiście niewygodnie.

Dziś jedziemy zbadać bilirubinę jeszcze raz. Antuś jak u Was ostatni wynik bilirubiny?

Wczoraj byłam u koleżanki która w lutym też urodziła, pierwszy raz wybrałam się z moją dwójką sama samochodem, o matko jak ja się spociłam zanim wyszliśmy z domu i popakowałam ich do samochodu :D:D:D

Marciosz ślicznie :)

Ostatnia edycja:
Do góry