reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Alunia zdrówka dla córeczki, jeszcze chwila i będziesz też ja tulic :-*
Schauma mój Wojtuś też tak jeczy i steka a położna mówi że to normalny odruch noworodka. Ale mnie też to martwi i spać nie mogę bo nawet poplakuje chwilami więc to raczej wzdęcia.
Co do wód to jak mi odeszły i zatrzymywali akcje to mówili że.mogę tak tydzień leżeć. Szok jak dla.mnie. Na szczęście dzieci nie chciały czekać.

Napisane na LT30p w Forum BabyBoom

reklama
Kitki ja dostałem książę i dwie paczuszki z pierdolami ;-)
Alunia gratulacje :-D piękna! Trzymam kciuki żeby było wszystko w porządku :-*
Schauma u nas to samo już kilka nocy nie śpię bo mała steka i wierci się i poplakuje, dziś od 2 do 5 :-(
Co do badania wzroku my też nie idziemy nie było tego w zaleceniach tylko bioderka
U nas dziś kiepska noc, malutka się meczyla z brzuszkiem, nie spalam prawie wcale odbijanie leżenie na brzuszku wszystko robiłam, ale z tego co czytam to nie tylko u nas tak jest, a już się martwilam. Teraz ledwo żyję ;-)
Martita a co u was było?

Dziewczyny ,a Wy podajcie tą zwiekszona dawkę Wit K ? Bo tą Wit często powoduje kołki.

Martita,a co się działo u córeczki?

Jestem w szoku, ze w Norwegii pozwalają tak długo być bez wód plodowych: /

Ja zaczelam podawać ta wieksza dawkę wit k, tylko ze u nas na razie problemy z brzuszkiem tylko jeden raz. Nie wiem czy nie kupie tej mniejszej dawki bo nigdzie nie mogę znaleźć informacji po co aż taka duza dawka i troche to dla mnie podejrzane.

U nas kołki były ewidentnie spowodowane skaza białkowa.zaczęło się około 3 tyg, czasami było marudzenie przez pół nocy i zaczęła wuchodzic wysypka.
Mama chciała nam dogodzić i kupiła cielęcine,twarożek, robiła bawarki i w ten sposób synek dostawał bombę laktozowa

Chciałabym zapytać naszego pediatre zaufanego co myśli o tej witaminie k, ale bede u niego dopiero jak Kaja będzie miala 6 tygodni, teraz nie chce jej tak mnożyć wizyt.

Trix a próbowałaś te kropelki na nietolerancje laktozy?

Ja w pewnym momencie przestalam jeść nabial, gluten, ograniczylam spożywane produkty do minimum. Jeszcze nam pediatra próbował wcisnąć skaze bialkowa.

reklama
hej kochane :)
powoli wracam do świata zywych :) czasu tylko wiecznie brakuje :( staram się czytać co u was, ale z odpisywaniem juz gorzej bo maly jakby mial radar - właśnie wtedy się budzi :)

nocki u mnie jak narazie spokojne, o ile spokojnymi mozna nazwać wstawanie co 2h na butlę a w międzyczasie na pieluszke ;) wieczorami padam na pysk.

postaram się dziś trochę nadrobić wpisy, buziaki dla was!

Do góry