reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Dzoana hehe mój m się śmiał że dobrze ze mi wody odeszły w starym łóżku bo ja całe zalalam :p a po kilku dniach dojechalo do nas nowe łóżko :-D
Dominika witaj :-)
Marzenka jest piękny! No cudo :-D jeszcze raz gratuluję! Odpoczuwajcie :-*
Martita ty chyba pytałaś o jaki pajac zakładam jak zimno to taki polarowy jak ciepło to taki zwykły bawełniany

O jeej Marzenko, przepiękny jest Mateuszek :-) dla mnie to jeszcze abstrakcja że mam podobnego lokatora w brzuszku :-)
Super! Ściskam Was mocno :-* odpoczywaj teraz ile możesz:-)

Mikulinka ale malutka twoja kruszynka :) Dzoana90 u nas sposób na martitę też nie działa tak jak pisałam bo całą ciąże było bezproblemowo, co prawda w 35 tyg. mieliśmy zabronione przez 2 tyg a teraz jak ostatnio byłam na wizycie to ginka mówiła że się nie spieszy maluchowi.Marzenka gratulację dla Ciebie że dałaś radę, długo zeszło ale masz maleństwo przy sobie
image.png

Marzenka sliczny synus:-) :)

No ja dzisiaj ma pewno nie urodze bo nie mam skurczy. Jak w ciagu dwoch dni nic sie nie zacznie to beda podawac oxy. Wody caly czas leca, masakra, ja jak jakas cysterna jestem tyle tych wod tam jest:-D ogolnie na sor przyjechalam o 15.30 a na patologie trafilam o 20.00. Tyle porodow bylo ze zaden lekarz nie mogl przyjsc... za to tym razem trafilam na fajna zmiane i bardzo sympatyczna pania na sali wiec poki co jest ok:wink:

Marzenka ale śliczny smerfik z twojego Mateuszka:) Wszystkie rodzicie albo zaplanowane albo z zaskoczenia a u mnie nadal cisza jutro 39 tydzien i nic się nie dzieje... Chyba i ja się przeterminuje:) :(

Dzoana - a jak to jest jak te wody tak leca. Podpaski nosisz? Wystarczaja czy od razu przesiakaja? Zawsze sie zastanawialam jak to jest

reklama
Dzoana trzymam kciuki za Was oby poszło szybko i sprawnie ;) my dzis badaliśmy bilirubine Igorowi i spadło mu do 10 wiec mam nadzieje ze idzie ku dobremu. Matko ile przy dwójce małych dzieci jest roboty ;) jak zostaje sama bo mąż wychodzi to nie wiem w co ręce włożyć, bo co jednego oprzyrządze to juz drugi coś potrzebuje. Dobrze ze Igor taki grzeczny bo nie wiem jak bym ogarnęła temat :) bluelovi szacun za trójkę małych ;)

Do góry