reklama
klaudynaaa
Fanka BB :)
Dzoana hehe mój m się śmiał że dobrze ze mi wody odeszły w starym łóżku bo ja całe zalalam a po kilku dniach dojechalo do nas nowe łóżko
Dominika witaj :-)
Marzenka jest piękny! No cudo jeszcze raz gratuluję! Odpoczuwajcie :-*
Martita ty chyba pytałaś o jaki pajac zakładam jak zimno to taki polarowy jak ciepło to taki zwykły bawełniany
Dominika witaj :-)
Marzenka jest piękny! No cudo jeszcze raz gratuluję! Odpoczuwajcie :-*
Martita ty chyba pytałaś o jaki pajac zakładam jak zimno to taki polarowy jak ciepło to taki zwykły bawełniany
Lusinda890
Fanka BB :)
Marzenka śliczny synuś
Dzoana to teraz Twoja kolej trzymam kciuki żeby szybko poszło
Dzoana to teraz Twoja kolej trzymam kciuki żeby szybko poszło
madzia1701
Zaangażowana w BB
Mikulinka ale malutka twoja kruszynka Dzoana90 u nas sposób na martitę też nie działa tak jak pisałam bo całą ciąże było bezproblemowo, co prawda w 35 tyg. mieliśmy zabronione przez 2 tyg a teraz jak ostatnio byłam na wizycie to ginka mówiła że się nie spieszy maluchowi.Marzenka gratulację dla Ciebie że dałaś radę, długo zeszło ale masz maleństwo przy sobie
Marzenka sliczny synus
No ja dzisiaj ma pewno nie urodze bo nie mam skurczy. Jak w ciagu dwoch dni nic sie nie zacznie to beda podawac oxy. Wody caly czas leca, masakra, ja jak jakas cysterna jestem tyle tych wod tam jest ogolnie na sor przyjechalam o 15.30 a na patologie trafilam o 20.00. Tyle porodow bylo ze zaden lekarz nie mogl przyjsc... za to tym razem trafilam na fajna zmiane i bardzo sympatyczna pania na sali wiec poki co jest ok
No ja dzisiaj ma pewno nie urodze bo nie mam skurczy. Jak w ciagu dwoch dni nic sie nie zacznie to beda podawac oxy. Wody caly czas leca, masakra, ja jak jakas cysterna jestem tyle tych wod tam jest ogolnie na sor przyjechalam o 15.30 a na patologie trafilam o 20.00. Tyle porodow bylo ze zaden lekarz nie mogl przyjsc... za to tym razem trafilam na fajna zmiane i bardzo sympatyczna pania na sali wiec poki co jest ok
madzia1701
Zaangażowana w BB
Marzenka ale śliczny smerfik z twojego Mateuszka Wszystkie rodzicie albo zaplanowane albo z zaskoczenia a u mnie nadal cisza jutro 39 tydzien i nic się nie dzieje... Chyba i ja się przeterminuje
reklama
Dzoana trzymam kciuki za Was oby poszło szybko i sprawnie my dzis badaliśmy bilirubine Igorowi i spadło mu do 10 wiec mam nadzieje ze idzie ku dobremu. Matko ile przy dwójce małych dzieci jest roboty jak zostaje sama bo mąż wychodzi to nie wiem w co ręce włożyć, bo co jednego oprzyrządze to juz drugi coś potrzebuje. Dobrze ze Igor taki grzeczny bo nie wiem jak bym ogarnęła temat bluelovi szacun za trójkę małych