reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Czekam na usg i po tym przyjmą mnie na oddział. Przede mną 3 panie chętne do ciecia. Trzymajcie kciuki, żeby poszło szybko z tymi trzema chciałabym o 15 być już "po".
Aniu ile chłopcy muszą przybrać żebyś mogła karmić piersią?
Jeszcze raz dziękuję za wszystkie kciuki jesteście kochane!

Bardzo się cieszy, chociaz powiedziała ze nie może sie doczekac kiedy pojdzie do przedszkola co będzie mogla pobawić sie z dziewczynkami bo ona jednak wolałaby dziewczynki, ale i tak się cieszy co chwile ich głaska i zagląda do nich :)

A jak wasze dzieci? Karmicie je co 3godz? Czy jak to u was wygląda? I co ile zmieniacie pieluszki? Bo ja przy każdym karmieniu no chyba ze jest kupa, jestem w szoku ile tego idzie dla nich dwóch a to dopiero pierwszy dzien :) dobrze ze od pierwszego kwietnia 500+ hehe

super sobie mamuśki radzicie :) bluelovi się nudzi no padłam :D jest to pocieszenie dla mnie hehe
Co do świąt to ja po tych chorobach i wszystkim dziś się obudziłam i poczułam dopiero że nadchodzą :p zła jestem bo nie powiedziałam mężowi a sam nie pomyślał żeby kupić jakiejś rybki na dzisiaj tzn na obiad kupił ale tak jakiegoś śledzia czy wędzonej rybki do kanapek tu już dziś mają sklepy zamknięte więc się musimy obejść smakiem
My też pierwsze wielkanocne u siebie tylko teściową gościmy, wyślę jutro Damiana z babcią z koszyczkiem, mamy szyneczkę i kiełbaskę od niej bo przywiozła, zrobimy pisanki z Damianem no i w sumie tyle nie będę dużo szykować. Teściowa jeszcze sernik upiekła, zrobimy z 1 sałatkę i w niedzielę żurek ze święconki- tyle :)

Antus juz za chwile będziesz tulić swoje maleństwo :)
Teoretycznie moge im pierś dawać, ale bez tego wzmacniacza będą przybierać mniej. Niby pierś ssaja ladnie ale Malo skoro na to wypili swoja porcje mleka a pokarmu mam dosyć dużo. Boje sie ze z cycka będą Malo mi przybierać. Bo tylko sobie possaja a nie najedza sie. Sama niewiem czy mój pokarm dawać z butelki i potem sztuczne, czy przestawić je jak będą mieć po 3kg na pierś:\

To poszalejecie z jedzeniem, ja nie moge ani sałatki ani bigosiku :\
A co myślicie o delikatnym żurku? Chyba nie bardzo moge co?

Aniu no nie wiem bo twoje to wcześniaki moj tez nie waży dużo ale ja jem wszystko bo małemu nic nie jest .ma coś mówili o diecie w szpitalu??

reklama
Antus kciuki trzymamy ciągle :))) pochwał się synkiem jak dojdziesz do siebie ;)) ja leżałam na 101 ciekawe na jakiej ty sali wyladujesz :))

Do góry