reklama
Marzenka, ja tak jak Kitki byłam przekonana, że tulisz już swój skarb
Dziękuję dziewczyny za kciuki! Jutro mam być na 8:00 ale mogą wziąć mnie na salę nawet dopiero o 21... ;( Najgorsze będzie to jutrzejsze czekanie :/
Dziewczyny no co Wy? Zdrowiejcie, a nie na sam koniec się rozkładacie... Dużo zdrówka Wam życzę!
Dziękuję dziewczyny za kciuki! Jutro mam być na 8:00 ale mogą wziąć mnie na salę nawet dopiero o 21... ;( Najgorsze będzie to jutrzejsze czekanie :/
Dziewczyny no co Wy? Zdrowiejcie, a nie na sam koniec się rozkładacie... Dużo zdrówka Wam życzę!
Wydaje mi się, że nie usnę... Do tego właśnie jedzie do mnie brat z UK. O 18:30 naszego czasu miał prom. Nie będę mogła spać, bo będę czekała na znak, że wszystko u nich w porządku. Zresztą zawsze jak do nas jadą to bardzo stresuję się ich drogą. Powinni być jutro około 8.
Antua nie zamartwiaj się bratem, poradzi sobie, skup się teraz na sobie :* a specjalnie brat na poród przyjeżdża? bardzo ladnie się zachował, ze tak myśli o Tobie
kochana jutro wszystkie będziemy trzymać kciuki za Ciebie i myśleć o Was! :* ale piękne chwile Cię czekają
marzenka no ładnie nas w niepewności cały dzień trzymałas! spała sobie, a my tu w głowę zachodzilysmy czy juz jest po
moze ta nocka będzie Tą!
aniabuu też parę razy myślałam nad dziewczynami, które były z nami na początku... mam tylko nadzieję, ze wszystko u nich dobrze i nie przestały pisać z jakichś złych przyczyn..
Ewe rany i Ciebie zmogło na koniec chorobsko dużo zdrówka życzę, oby szybko przeszło :*
kochana jutro wszystkie będziemy trzymać kciuki za Ciebie i myśleć o Was! :* ale piękne chwile Cię czekają
marzenka no ładnie nas w niepewności cały dzień trzymałas! spała sobie, a my tu w głowę zachodzilysmy czy juz jest po
moze ta nocka będzie Tą!
aniabuu też parę razy myślałam nad dziewczynami, które były z nami na początku... mam tylko nadzieję, ze wszystko u nich dobrze i nie przestały pisać z jakichś złych przyczyn..
Ewe rany i Ciebie zmogło na koniec chorobsko dużo zdrówka życzę, oby szybko przeszło :*
Milka, brat przyjeżdża niby na święta, ale od pół roku dopytuje na kiedy mam termin jak usłyszał, że w piątek to zadeklarował, że przyjeżdża Akurat z nim mam świetny kontakt, a z bratem który mieszka dwie klatki obok nie umiem rozmawiać...
Dziękuję za wszystkie ciepłe słowa i wszystkie kciuki
Marzenka Ty też nie trzymaj nas w napięciu Może jutro obie zostaniemy mamami Nie sugeruj się odejściem wód, ani czopem śluzowym, ja np. nie miałam ani jednego ani drugiego tylko same skurcze
Dziękuję za wszystkie ciepłe słowa i wszystkie kciuki
Marzenka Ty też nie trzymaj nas w napięciu Może jutro obie zostaniemy mamami Nie sugeruj się odejściem wód, ani czopem śluzowym, ja np. nie miałam ani jednego ani drugiego tylko same skurcze
renia1321
Fanka BB :)
Antus juz zaciskam kciuki na jutro, powodzenia :*
Cicho na forum się zrobiło dziewczyny juz tula swoje skarby
Ja wyzdrowialam, mąż w domu 4 dni wiec pasuje mi się w ciągu tych 4 dni uwinac ale kto wie co będzie faktycznie nafaszerowana lekami bylam wcześniej i teraz nic się nie dzieje
Cicho na forum się zrobiło dziewczyny juz tula swoje skarby
Ja wyzdrowialam, mąż w domu 4 dni wiec pasuje mi się w ciągu tych 4 dni uwinac ale kto wie co będzie faktycznie nafaszerowana lekami bylam wcześniej i teraz nic się nie dzieje
marzenka2015
Wczoraj jakos duzo spałam w ciagu dnia..az dziwne jak dla mnie aj i jakaś nerwowa do męża byłam, on sam stwierdził ze to napewno przed porodem dzis juz spokojnie nawet te skurcze sie uspokoiły..dzis ostatni tydz ciąży mamy zaczęty 40tydz ! Wiec wszystko moze sie wydarzyć lada dzien
Lusinda890
Antus.no to kciuki żeby szybko zrobili Ci to cc i żebyś nie musiała tak dlugo czekać
Nie chce się chwalić ale sie wyspalam chyba syn się przesunął bo.jakoś mniej mi ręce dretwialy i tylko 2 razy się przebudzilam
Nie chce się chwalić ale sie wyspalam chyba syn się przesunął bo.jakoś mniej mi ręce dretwialy i tylko 2 razy się przebudzilam
reklama