reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Zawiozlam corke do przedszkola i czekam na rozwoj sytuacji :) myslalam, ze dotej pory cos sie zacznie ale czuje tylko lekkie bole jak okres i z krzyza, i ten czop dalej odchodzi ale juz mniejsze ilosci z krwia.

reklama
Martita w takim razie trzymamy kciuki za Ciebie oby coś się zaczęło dziać - teraz już może
Fenika nie wiem jak z tymi jednostkami, ale u mnie Majka miała w szczycie 15 a wypuścili nas jak miała 10 - ważny nie był poziom ale to, że spada.
Jestem załamana, Majka dostała gorączkę 38,4. Umówiłam nas do lekarza, pewnie znowu dostanie antybiotyk szkoda mi jej, bo boli ją to uszko i dopiero co była chora

Martita to nic tylko rodzić dziś :)

Antuś ale mi żal twojej malutkiej, pamiętam jak moja niedawno była chora :( I co za pech że akurat przed twoją cesarką, oby jak najszybciej Majeczce przeszło :*

Martita czyżbyś była kolejną marcowo-kwietniową mamusią informuj nas na bieżąco
Antus biedna córcia, oby szybko wyzdrowiała...
U mnie ostatnio pobudka o 6:00, nasz piesek zastepuje budzik;-) ;)
Jutro mam rano badania, a w czwartek wizyta u gin. Jestem ciekawa jakvu mnie wygląda szyjka... chociaż mam jeszcze 1.5 tygodnia do bezpiecznego terminu...
Ale w pierwszej ciąży w 30tc miałam rozwarcie na opuszek palca i dotrwalam do terminu:-p

reklama
Do góry