reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

U mnie w szpitalu mówiła lekarka ze od dnia terminu się przyjezdza na ktg i dopiero jak coś to po 10 dniach się zabierają za wywoływanie.

reklama
Alunia ja tez się miałam brać za męża w bezpiecznym czasie to mi się niestety plany pokrzyżowaly :D ale dalej mam nadzieje ze przez święta udałoby się urodzić jeśli sie tylko zdążę wykurowac. A co ta martita się nic nie odzywa? Pojechała juz? :)

Zla jestem bo juz myslalam, ze sie rozkreci, mame wezwalam na pomoc, a tu nic nie rusza, tylko caly czas jeszcze te fragmenty czopu odchodza...

schauma ja mysle, ze jak organizm nie jest gotowy to na nic te wszystkie metody, wiec na pewno troche seksu Malemu nie zaszkodzi ;) ja wiem, ze Kaja jest starsza o 3-4 dni niz z terminu miesiaczki, bo dokladnie pilnowalam kiedy co sie dzialo :D

bluelovi a Tobie ile czasu teraz ten czop odchodzil?

Na pewno dam znac jak bede jechac do szpitala, ale jeszcze sie nie zapowiada. Moja siostra mowi, ze Kaja na 23ego czeka, nie wiem czy pamietacie ale ostatnio pisalam, ze ta data mi jakos pasuje ;)

Martita wow, u Ciebie pełna mobilizacja! :D coś mi się wydaje, że będzie u Ciebie jak u bluelovi, jej chyba cały dzień ten czop odchodził z tego co pamiętam :) jutro chyba nam napiszesz ładną wiadomość :D

Schauma ja tez na dzis mam ten sam plan;) niech tylko dzieci spać pójdą to mamuśka do dzieła sie zabierze :) wlasnie mężowi powiedziałam ze nasze forumowe dziewczyny po sexie urodziły wiec pomimo oporów z jego strony zeby czekać do po połogu wyraził chęć działania w tym kierunku :)

Martota my w srode wievzorem seks ,caly czwartek odchodzil czop zvkrwia a w piatek czop z porzadnym krwawienoem pojechalismy na ip i zostawili mnie na noc a w soboteczcrana chcoalam isc do domu ale ordynator na obchodzie nie pozwolil bo mowi ze cos ruszy ,poszedl a przyszla pani od sprzatania wymyla podlogi a ja poczekalam azcwyschna poszlam siku i ubrudzioam podlogi bo mi wody odeszly hlehle ;)

reklama
Do góry