reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Fenika nie przejmuj sie bo nawal ci idzie ;)

Martita zapomnialam z tego wszystkiego podziekowac ci za wstawienie zdjec za mnie :)

Rsz powiem ci ze ty juz powinnas lezec w szpitalu bo to wyglada na hipotrofie , napewno nie powinno tyle wazyc dziecko w 34 tc ,zainteresuj sie tym troche !

reklama
Pół dnia mnie nie było a tu tyle wiadomości.
Gratuluję nowym mamusi a za Fenike i Sweetka trzymam kciuki- bezpiecznego rozwiązania dziewczyny.
Bluelovi twój synuś jest cudny. A córcia jaka piękna. I te oczka śliczne.
Jak juz tak się rozpakowujecie to chyba ja torbę w końcu spakuje:p

Bluelovi ale masz słodziutkie maluchy Fenka, tak jak pisały dziewczyny - piersi mogą boleć bo napływa do nich mleczko. Około 4-5 doby nadchodzi nawał. Ja miałam tak dużo mleka, że przemakały mi wkładki i mleko kapalo

Tak się przejęłam Beatą, że aż zapomniałam pogratulować: Klaudyna gratulacje!
Alexia i Sweetka trzymajcie się i wspierajcie nawzajem :) Fajnie, że macie siebie obok, zawsze raźniej :)
Rsz pisała, że mama w szpitalu więc później opisze dokładnie co i jak, ale czy to zrobi..? kto wie
Zastanawiające jest jednak jak główny lekarz mógł zbagatelizować tak niską wagę dziecka i nie skierować Jej do szpitala???
Bluelovi faktycznie okruszek z Twojego Maksia, smoczek na pół buzi ;)

reklama
Do góry