reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

bluelovi ale masz grzecznego synusia :)
Ja chetnie sama bym umyla okna, tzn. bede to robic od wewnatrz a maz tylko od zewnatrz wymyje, troche ruchu nie zaszkodzi ;)

reklama
Słoneczko dziś świeci a ja chyba sobie dziś poleze :) mialam w planach pomyc podlogi ale coś mnie.brzuch pobolewa więc odczekam czy przejdzie czy na.jutro.przeloze sprzątanie. Na obiad dziś gołąbków mi się zachciało więc przy.nich się wystarczająco narobie.

Bluelovi chciałabym żeby mój synek też był taki grzeczny jak Twój :)

Bluelovi - tu juz zaprawiona w bojach mamusia:) a synek w lozeczku czy z Toba spi?

Dobrze ze przypomnialyscie o oknach. Moj od rana jeczy ze co tu robic. Na dzis juz sobie wynalazl zajecie ale jak jutro tylko cos pisnie to ja juz mu dam prace ze na nude nie pomarzeka do wieczora:D

Bluelovi pozazdrościć takiego grzecznego dziecka :)
Heh dziewczyny mąż mój w panikę wpadł :D Cała ciążę żadnych problemów nie widział a teraz jak usłyszał 2 cm rozwarcia to nagle wydzwania co godzinę :D Wolne nawet chciał brać tylko ze juz wziął w ten poniedziałek co miałam z Damianem do lekarza jechać to wziął w końcu on wolne i pojechał z nim mówiąc w pracy ze ja się zle czuje wiec mu dziś kazałam jechać.

Dziewczyny czy ktoras z Was miewa klucia w pochwie? Co sie rusze z kanapy to za chwilke zaczyna kluc, dosc gleboko w srodku. Przechodzi jak poleze chwile ale nie wiem czy powinnam sie zaczac niepokoic czy nie. Nie jest to bardzo bolesne odczucie ale wczesniej takiego nie mialam.

Ania dziewczyny pisały ze miały takie klucia, Martita juz to chyba od dłuższego czasu ma jak dobrze pamietam. Sweetka Alexia trzymajcie sie w tych szpitalach, fajnie ze się poznałyście:)

reklama
Wlasnie nie moglam sobie przypomniec a wyszukiwarka nie chciala wspolpracowac ;) To moze nic niepokojacego sie nie dzieje. Ostatnia wizyte mialam ponad 2 tyg temu dlatego sie niepokoje.

Do góry