reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Klaudyna gratulacje.
Alexia i Sweetka trzymajcie sie dzielnie razem i kciuki za wasze maluszki.
Rsz musisz coś zrobić z tą waga maluszka. Moja koleżanka też jest taka drobna jak Ty i ma maleńki brzuszek jak Ty, trzyma dietę itd ale jej dzidziuś waży tyle ile trzeba. Za tydzień ma termin a malutka ma ok 3100.
Tak jak Kitki radzi ja bym się załadowala do jakiegoś szpitala większego i nawet symulowala ze mam skurcze żeby tylko przyjęli i to zbadali. Może nic nie wyjdzie to przynajmniej będziesz mieć głowę spokojna ze sprawdzilas a taka uroda. Ale jeśli to sa jakieś objawy hipertrofii (czy jakoś tak , nie znam sie) albo coś z lozyskiem przeplywami to trzeba działać.

reklama
Nasz Maksiu :) V__B89D.jpg

Załączniki

• V__B89D.jpg
    V__B89D.jpg
    202,6 KB · Wyświetleń: 129
Klaudyna gratulacje!!!! Ale się sypie dzieciątek:-)

Sweetka strasznie ogromne masz to białko... Chyba lepiej dla małej będzie jak rozwiążą Ci ciążę wcześniej.

Rsz matko święta... Ty jedz na to ip... Ja to bym już dawno tam była!

reklama
Do góry