reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Marzenka ale duży ten twój Matuszek :)
Ja miałam ósemki wyrywane i ani mnie rwanie nie bolało, ani potem w ogóle, aż zdziwiona byłam. A dwie godziny po wyrwaniu zjadłam kebaba :-D
Mikulinka przesyłam pozytywne fluidy, oby humor Ci się wkrótce poprawił :)

Ja dziś od rana załatwiłam wszystkie sprawy w urzędach i to od ręki - byłam w szoku.
A wieczorem kolejna jak to pisze Martita "nudna" wizyta u ginekologa - mały ułożony główką w dół, wszystko ok, waga 1590 g, bawił się siusiakiem w trakcie wizyty :) Szyjka długa, twarda, zamknięta, wydzielina w normie. Waga moja +10 kg:errr: Ale ważne, że maluch w formie.

reklama
dziękuję Wam kochane za opinie co do suszarek :) zamowilam pralko-suszarkę ostatecznie, ma być za tydzień, oby bo prania mi się zbiera już coraz więcej, chyba w międzyczasie będziemy musieli pralnię odwiedzić.

Miladyyy ja co prawda nie mam takiego bólu, ale czytalam, ze to calkiem normalne, dziecko napiera na nerw kulszowy i dlatego bardzo wiele kobiet w ciąży uskarża się na ból prawego pośladka.

Mikulinka my tu na naszych facetów jedziemy ładnie juz od paru dni :) kazda ma ciekawy element w domu, nie jestes sama kochana! mój ostatnio to taki popis strzelił, ze az się popłakałam i tez nam poszło o jego podejście do ciąży... albo raczej brak podejścia. Choć narazie się poprawiło, odpukać ;)

schauma super, ze wizyta nudna!! :) maly pięknie waży, ciekawa jestem ile mój :)

umówiłam się na usg 4d w piątek!! :D już odliczam minuty :) :)

Martita w UK są tylko 2 usg w ramach opieki medycznej niestety :( w okolicach 13 i 21 tygodnia. Ja sobie dodatkowo prywatnie wykupuję.

Shauma ..Haha ale ze mały juz znalazł co ma miedzy nożkami?;)szybko sie zapoznał Haha przynajmniej mu sie nie nudzi :) :) ..moje bobo bardzo spokojne na usg było myślałam ze bedzie aktywny a tu nic...chyba sie przyzwyczaił do częstych badań :)no wlasnie ta jego waga duża mi sie wydała :) ale wiem ze usg tez blednie podaje :)

milka<3.. kochana ja zapytałam mojego czy myślał o imieniu dla córki ... usłyszałam " jakby był chłopiec to on ma imię a tak to go to nie interesuje " ... drugie to to jego podejście do ciąży ... coś się zgadało znaczy ja zaczęłam .." jaka ciąża pierwsze słyszę" no kuźwa też wczoraj ryczałam ... ani się nie spyta jak się czuję a ni jak mała a ni o wyniki ani czy coś już mam dla małej nic :( ;( przykre to bardzo ....
do tego finansowo leżymy... brak perspektyw na nowe mieszkanie ( w sensie większe ) także atmosfera do dupy :/
sorkki ze spamuje ale musiałam to z siebie wyrzuć ... krzyczeć mi się chce ..... i wyć jednocześnie

Sweetka - moja corka 7lat miala brac 2x2tabl. Mi sie wydaje ze ja kiedys bralam 4x2 przez pierwsze dni a pozniej zmniejszalam. Ale bezpiecznie to mysle ze 3x2tabl spokojnie

Mikulinka - glowa do gory:) wszyscy nasi Marsjanie rozrabiaja ostatnio;)
Moj w ramach pokuty wlasnie pranie wywiesza;)

Część dziewczyny jestem tu nową i z checia przyłącze się do rozmowy jestem mama 4 miesięcznej niuni pozdrawia wszystkie mamusi

reklama
Do góry