reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Alunia ja miałam wyrwane dwie 6 i wspominam to strasznie :-( oby u ciebie było szybko i bez bólu
Kitki uśmiałam się czytając o pierogach i barszczu :-D
Mój był grzeczny to dostanie kurczaka grillowanego i warzywa :-D
Mnie ostatnio coś też kłuję na dole, teraz taki etap że ciągle coś będzie się działo ale wszystko nas stresuje to normalne dobrze ze jest nas tu dużo to możemy się wzajemnie wspierać :-)

Aluniawdz wspolczuje :( ja ide w przyszlym tyg z kłem. W ciazy jeszcze zebow nie robilam ale po ciazy z malym mialam rwane 2 osemki, nic nie bolalo

Marzenka ale sie usmialam z kolezanki hehehe

nadrobić was już nie dam rady ale swój odcisk zostawię ...
więc tak lukac lukałam z tel. ale przez ten tydzień dużo się działo... czy wasi mężowie partnerzy działają na was jak płachta na byka ? ja z moim się pokłóciłam wiec ciche dni są....
mamy ferie wiec z dzieciakami na dworze puki śnieg jest. Ogólnie jakoś rok do dupy zaczął się pod względem i finansowym i relacji rodzinnych . Czasem mam ochotę trzasnąć drzwiami i wyjść ... A jego podejście do ciąży i gadki doprowadzają mnie do furii .... wiec wybaczcie ze mało się udzielam ale mam kiepski czas ... psychicznie zdołowana jestem .. ale myślami z wami :*

dziewczyny zrobilam kontrolne bad moczu. wyszły licz bakterie. W jakiej dawce lekarz zalecał Wam przyjmowanie furaginum??

reklama
Karolina ja w nocy śpię bardzo dobrze, szczególnie odkąd mam moją poduszkę węża :) Ale małej też trójki wychodzą wszystkie naraz i popłakuje w nocy, jedna się już przebiła, czekamy na resztę.
Aniabuu współczuję robactwa, ale myślę, że odpowiednimi środkami szybko się z tym uporacie.
majka też mam czasami wrażenie że mi biodra z zawiasów wypadną :-D ale nie bolą mnie tylko tak strzelają powodując dziwne uczucie. Ale w pierwszej ciąży też to miałam i potem wszystko wróciło do normy więc mam nadzieję, że teraz też tak będzie.
Alunia u mnie też dziś grochówka :)
Milady ja czasami odczuwam taki napór ale rzadko, ale mały jest dosyć wysoko ułożony

Do góry