reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Nareszcie się doczekałam i mój synuś kopie:happy:co za cudowne uczucie czuć go codziennie i wiedzieć że wszystko ok.
Drogie mamusie życzę wam spokojnych i rodzinnych Świąt a za rok będą jeszcze piękniejsze bo nasze małe bąbelki będą razem z nami:laugh2:to będzie piękny rok

Ja również składam życzenia Zdrowych i Wesołych Świąt.
Niech nasze dzieciaczki rosną zdrowo i kopią nas jak najczęściej, bo to cudowne uczucie :-) :)

sweetka ja będę myć w płynie do kapieli z Hippa :)

składalam życzenia wczoraj wiec dzis juz tylko powtórzę WESOŁYCH ŚWIĄT kochane moje!!! :* :* :) :D

Fenika u mnie z tymi zębami też dziwna sprawa, bo przed ciążami to co pół roku byłam na kontroli i zawsze jakaś dziura. A od czasu pierwszej ciąży (początek w grudniu 2013) to żadnego ubytku nie miałam, gdzie przy ciąży to tym bardziej powinnam ich mieć więcej. Nawet moja dentystka jest zdziwiona :)

Kitki, dobrze że udało Ci się skonsultować jeszcze przed świętami. Pomyśl że każdy kolejny tydzień przybliża Cię do szczęśliwego rozwiązania, a już bliżej niż dalej :) Jesteśmy wszystkie z Tobą :*

Aniu super że czujesz ruchy, to cudowny prezent pod choinkę, nie będziesz się już tak stresować :)

Dziewczyny ja również życzę Wam wszystkiego dobrego w te święta, spokoju, nacieszenia się rodziną no i żeby nam w cycki poszło, chociaż co niektóre to już pewnie by więcej nie chciały :-D Wszystkiego dobrego i buziaczki w brzuszki dla maluszków :*

Ja tez Wam życzę kochane mamusie zdrowych wesołych spokojnych świat dla was i maluszków naszych kochanych [emoji307][emoji8]

reklama
Do góry