reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

My zaczynamy koło 17 .... Kochane zdrowych i wesołych Świąt Bożego narodzenia dla Was, Waszych rodzin i Waszych kochanych skarbów w brzuszkach <3

reklama
My po jednej wigilii. Zjadlam 3 wielkie pierogi barszcz i kapusty z grzybami troche i padam.
I kawalek makowca bo oczywiscie slodkue to zawsze sie jeszcze zmiesci ;)

Dziewczyny!
Pewnie mnie juz zapominalycie bo ostatnio to napisalam tutaj 2miesiace temu!
Ja o was nie zapomnialam I czesto `podczytywalam` co u was. Trzmalam kciuki za wasze badania I usg..
Przepraszam ale nie wyrabiam sie ze sledzeniem was codziennie. Moja coreczka m a teraz ponad 20mcy a ze jestem z nia sama w domku bo maz wlasnie jest w trakcie zmiany pracy.. wiec tylko ona I ja non stop! I ledwo wyrabiam...
Obecnie u mnie minal 20tydzien ciazy I teraz czekam pod koniec stycznia na wyniki tego dlugiego usg I wizyte u mojego lekarza. Dopiero wtedy powie mi plec mojego dzieciatka, bo Pani technik co robila mmi usg to nic nie chciala powiedziec... Wiec czekamy :)

Z okazji Swiat zycze wam duzo radosci, zdrowia, wsapnialych chwil w gronie najblizszych oraz duzo odpoczynku! I abysmy wszystkie w nowym 2016 Roku mogly tulic nasze (kolejne dla coniektorych) skarby!
PozdrWIAM was bardzo serdecznie!!!

Kitki dobrze ze tak Ci powiedział, wie co robi więc na pewno będzie dobrze co do babki z rejestracji brak słów :-/
Sweetka ja kapalam w Nivea albo Johnson baby
Aniu to.super że czujesz ruchy
My wczoraj Wigilia u moich rodziców teraz jedziemy na święta do teściów :-)
Kochane życzę wam zdrowych wesołych i spokojnych świąt :-) dużo uśmiechu, odpocznijcie sobie :-)

Witajcie swiatecznie ☺
Wyleguje sie w lozeczku i mysle co by na sniadanko przegryzc aby nie peknac;) Dzis do nas przychodza rodzice i rodzenstwo. Ogolnie z 10 osob bedzie. Ale postawilam na wersje malo pracowita - przychodza na obiad, jakies winko i ciasto. Zapeklowalam wczesniej wielka szynke i karkowke, mam zamiar upiec w rekawach, do tego ziemniaczki i surowka i juz. Pozniej jakas salatka rybka wedliny do kanapki jakby chcial ktos zagryche pod alkohol, ciacho i tyle. Wszystko juz mam ogarniete wiec luuz :)
Moj ojciec ma dzis zamiar opijac nasze wesele... w dniu slubu wzial busa z firmy zeby sie wszyscy zabrali oprocz nas i swiadkow wiec nie mogl nic wypic. Do stargardu mamy ze 40km ale byl problem z autami bo nasze w warsztacie, tesciu od razu powiedzial ze on swoim nie jedzie tak daleko :confused: taki z niego kierowca ;) :p meza bracia bez aut wiec my i swiadkowie jechalismy autem siostry a reszta busem. Chcielismy wynajac auta albo taxi wziac ale mkj praktyczny ojciec stwierdzil ze szkoda kasy ze lepiej na dzieci przeznaczyc ze on wezmie z firmy i poprowadzi :)

Zdrowych i Wesołych Świąt dziewczyny :-) :) żebyśmy szczęśliwie dotarły do kwietnia ze zdrowymi dzieciaczkami :*

Wczorajszy dzień szybko minął, bo ciągle w biegu, dzisiaj troszkę odpocznę, ale trzeba dziadków jednych i drugich odwiedzić :blink: Miłego dnia dziewczyny :-D

Heej :)
Wczoraj minęło bardzo szybko :) my bylismy najpierw u mojego M. na wigilii a później u mojej mamy. Pojedzone ze na koniec wygladalam jakbym miala urodzić:D najśmieszniejsze bylo to ze dostalam 3 różne pary kapci... Jak nie miałam żadnej tak teraz są 3:D dobrze ze brat się nieco wysilil i perfumy mi kupil. ;) za to moj M. się w tym roku postarał i kupił mi książkę którą chciałam. Zawsze bylo tak ze nigdy nie wiedział co mi dac.
Dzisiaj na 13 do dziadków na obiad i później na 17 do mojej kuzynki na podwieczorek.
Etka życzę wytrwałości w obecnym stanie z malutkim dzieckiem. Pisz jak tylko będziesz mogla:)

Dziewczyny chciałabym złożyć Wam najcieplejsze życzenia spokojnych i radosnych Świat, abyście spędziły je w rodzinnej, wesołej atmosferze i aby pałaszowanie smakołyków nie wiązało sie z dodatkowymi kilogramami ;) a nasze dzieciątka czuły nasze dobre, świąteczne samopoczucie i piękne rosły w brzuszkach. To ostatnie święta w mniejszym składzie wiec celebrujemy je !

reklama
Do góry