reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Cześć :) ja wczoraj do 22 na dniach babci byłam.... jak wróciłam to padłam raz dwa trzy..... Dzisiaj muszę posprzątać, bo zarówno jak i dziś i jutro mam zjazd a jutro jeszcze idę na imieniny.....Jakie plany na dziś?
Powiedzcie mi , ile szt. kupujecie majtek poporodowych i jakiej firmy ? Bo słyszałam ,że są jakieś dwa rodzaje i lepsze i gorsze ale nie znam firm... i konkretów

reklama
mam dzis usg 4d o 15!!! :D :D już nie mogę się doczekać jak zobaczę mojego maluszka!! :D <3 od rana to pierwsza myśl jak się obudziłam :)

ja też czasem zerkam na zakupowy wątek marcowek, też są dla mnie motywacją, wczoraj zamówilam krople na kolki dzięki nim i podklady do przewijania.

Ojej bidulki spać nie możecie :( ja dzisiaj w noc spałam w miarę dobrze, tylko duszno mi było, więc otworzyłam okno - o czym zapomniałam rano :) Rano mąż mówi z uśmiechem - kochanie uważaj bo jest zimno, okno było otwarte i całe mieszkanie wychłodzone, a ja zdziwiona kto otworzył okno :D

Słyszałam , od kuzynek męża, które rodziły tam gdzie ja będę... że trzeba mieć cały czas majtki poporodowe bo wyzywają jak się założy potem swoje...

Rsz są lepsze i gorsze. Sa takie siateczkowe przewiewne które nawet wyprać można ewentualnie a są jeszcze takie jednorazowki beznadziejne które mogą poodparzac w ogóle nie przewiewne jakieś takie workowe to kup te z siateczki.

Rsz tak jak Renia pisze lepsze są takie przewiewne siateczkowe. Ja mam z firmy Cariwell. Można je uprac i są bardzo elastyczne. Po pierwszym porodzie miałam z Babyono chyba ale one strasznie wpijaly mi się w ranę po cc i w ogóle nie były przewiewne. Ja cały pobyt w szpitalu w nich chodziłam i potem w domu jeszcze z dwa dni żeby było przewiewne.

Dzien dobry :)

Dziewczyny powodzenia na usg :)

Ja po porodzie mialam takie jednorazowe siateczkowe, bardzo przewiewne ale przy kazdej zmianie podpachy sie rwaly wiec kupilam takie zwykle bawelniane. Teraz mam jednorazowe z innej firmy i zobaczymy jak sobie poradza.

Dziewczyny wy tak piszecie co juz kupilyscie a mi wstyd sie przyznac, ze jeszcze nic nie kupilam oprocz kosmetykow dla malucha. Ciuszki i lozeczko mam ale z reszta leze. Chyba nieswiadomie odkladam wyprawke zeby odwlec mysl o porodzie hehe

Ja ze spaniem mam koszmar, nie wysypiam sie wcale :(
Dzis w nocy rozmyslalam o wakacjach zamiast spac

reklama
Do góry