reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Jakie plany na dziś?
U mnie dziś o 10:00 będzie położna.... potem kolejna część prasowania malych ciuszków.... później jak mąż z pracy wróci jedziemy do jego Babci .... ja niestety nie mam już od dawna babci żadnej.... tak że u nas fajnie mają dzieciaki z męża strony bo mają jedną prababcię co ma 95 lat a drugą co ma 81....
Mam jakieś schizy ,,,, nie czuje sie atrakcyjnie w ciąży....naprawdę:/

reklama
Rsz - my ok 11 jedziemy na sklepy po drobiazgi dla dziadkow. I do apteki musze. Boje sie ze nadia bedzie marudzic ale nie mam wyjscia. Glowa mnie boli i serce wali. Aspargin musze sobie zapodac

Kitki a w szkole u Twojej córki wszystko ok? Bo jak piszesz przechodzi jej gdy decydujesz że może zostać w domu... Może jakąć głupią nauczycielkę ma czy coś?

Ja tak się ostatnio chwaliłam ze śpię dobrze a dziś wstałam o 5 dalej spać nie mogłam i zachciało mi się o 7:20 :) co 7:40 wstać musze :) Musze odkurzyc u pranie nastawić obiad zrobić o taki dzień jak co dzień :)
Rsz no cos ty taka kadna dziewczyna z ciebie :) Czy chodzi ci o takie łóżkowe sprawy? Ja tak miałam w pierwszej ciąży i trochę po niej to trwało bo w tej to na odwrót zupełnie a tu szaleć nie mozna hehe
Nie przejmuj się bo za to odpowiadają hormony i musisz dać sobie czas....

Fenika - wszystko ok. Ona uwielbia swoja wychowawczynie. Poza tym wczoraj kupilam jej album star wars taki kolekcjonerski co sie karty wklada. Ona wymienia sie tymi kartami i pilkarskimi z chlopcami z klasy i nie mogla sie doczekac az pojdzie i pokaze. Mowi ze jutro idzie bo musi pokazac wiec chyba to nie to. Oceny ma super pani ja tydz temu b chwalila ze aktywna ze sie zglasza i ze z matmy to jest zdecydowanie najlepsza wiec raczej nie obawia sie szkoly.
Z ta matma to pani mowi ze poznali dopiero cyfre 10 i dodaja i odejmuja w tym zakresie a ze nadia z latwoscia dodaje i odejmuje w zakresie 100:eek: dzis w nocy jak lezalysmy to sama chciala by jej zadawac zadania i ja przepytalam np. 32+19 albo 63-27 i bezbledna byla:D dumna jestem ze hej bo po mamusi lubi matme;) uczy sie mnozenia, tzn sama chce ale umie w zakresie tak do 20 pozniej juz zaczyna strzelac

O masakra... Właśnie w radiu mówili o 29 latce która zaraz po porodzie zabiła i zakopala w lesie swoje dziecko. Nie wiem skąd się takie patologie biorą

Alunia nawet nie pisz o takich rzeczach :( ludzie sa okrutni...

My na dzień Babci wybieramy się do mojej babci w sobote, a w przyszly piątek jest wystep w przedszkolu u corki z okazji Dnia Babci i Dziadka, już znam wszystkie piosenki na pamięć ;)

KItki to łóżeczko Antuś:) Fajny pomysł tylko niemowlak będzie od razu ze starszym dzieckiem? Czy to tak na później? A ta barierka się jakoś otwiera, bo faktyznie jak malucha tam wsadzić....
Kłaczek, do 5 miesiąca Antoś będzie z nami w koszu mojżeszowym, a łóżko będzie regulowane w taki sam sposób w jaki reguluje się wysokość w normalnych łóżeczku niemowlęcym. Szczebelki później zmienią się na zwykłą barierkę - wszystko już przemyślane, dlatego musimy sami zrobić, bo takiego kombinowanego to nigdzie nie zjadę :D

reklama
Do góry