reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

wróciłam dopiero od położnej. Znaczy u niej tylko godzinkę posiedziałam ale oprócz tego małe zakupy bo plastikowych pudeł szukam żeby gdzieś popakować te dziecinne pościele aby się nie kurzyły. Dostałam całe pudło próbek i gratisów , nawet coś na ząb się trafiło :) jakaś taka mądrzejsza się czuję po tym spotkaniu, a za tydzień spotykamy się w szpitalu żeby nam pokazała co i jak, no i co zabrać więc akurat przed pakowaniem torby się przyda :)
20160121_120534.jpg

Teraz kawka i biorę się za oglądanie tych wszystkich reklamówek i ulotek :) obiad od wczoraj stoi więc można sobie pozwolić :p

Załączniki

• 20160121_120534.jpg
    20160121_120534.jpg
    552,4 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Te kobiety coś w sobie mają :D Ja już byłam zdania że po jednym porodzie to wiem co mnie czeka i nikt mnie "nie oszuka" że może być gładko itp ale jak ze swoją ostatnio porozmawiałam to od tamtej pory czuję taki spokój... A już zaczynałam panikować bardzo :)

mówi że co spotkanie firmy jej coś zostawiają to ona rozdaje od razu żeby tego nie trzymać zbyt długo. Najbardziej i tak jestem zadowolona z butelki i smoczka bo jeszcze nie miałam :) no i sudocream malutki na wszelki wypadek bo nie będę kupować większego. Powiedziała też że odchodzi się od stosowania octeniseptu do pępka i teraz jednorazowe Leko gaziki się w aptece do tego kupuję i dużo taniej to wychodzi a pępek szybciej odpada.

Lusinda ..masz co do poczytania i pooglądają przy kawie z mlekiem :)ja w sobote rejestrowałem sie w sklepie na baby shower i dostałam butelkę, smoczek, body, i etui z mokre chusteczki ;) takie próbki to świetna sprawa..poprobujesz sobie co bedzie służyć twojemu maluszkowi ..

Lusinda super prubki najbardziej mi sie podoba ten mini nivea do pupy sama bym taki chciala ale w rosmanie nie sprzedaja a on swietnie sie sprawdza do szpitala i na spacery zeby nie nosic. Calej tuby nie wiem skad kiedys mialam ta probke ;( a kupic wiecie czy mozna gdzies??

reklama
Wow Lubina skąd się takie super położne bierze? ;)

Ja jeszcze kwestii położnej nie ogarnęłam ale jestem juz coraz bliżej. Nie miałam w mieście godz obecnie mieszkam nawet lekarza rodzinnego wiec musiałam rozkminic która przychodnia jest spoko. W przyszłym tygodniu idę złożyć deklaracje i może uda mi się z położna spotkać i zarazić spokojem ;)

Do góry