reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Dziewczyny wy na serio macie już wszystko skompletowane? Boziu ja nic prócz ciuszków i wkładów poporodowych dla siebie, a i majtek jednorazowych nie mam, chyba zacznę zaraz panikować, i jeszcze te różne listy wyprawkowe, nie wiem co z tego wybierać...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

reklama
Miladyyy - ja mam tylko ubranka i wozek. Reszte w lutym kupuje. spokojnie zdarzysz. Bluelovi chyba dodala liste wyprawkowa, mysle ze przydatna bo sa tam same potrzebne rzeczy. Ja przy pierwszej ciazy kupowalam duzo nieprzydatnych ******* teraz mniej wiecej wiem czego potrzebuje a co jest zbedne

Hej ..
To u nas nadal cisza . Pan maz pojechal we wtorek rano wróci za 3 tygodnie .Wczoraj tylko mi napisal ze z kredytem będzie lipa. Więc trzeba będzie remontować to na biegu.. Wprawkowo to ja też mam mało mam nadzieję że zdążę . W nocy łapią mnie skurcze w łydkach ... cos moge sama sobie kupić czy musze do gina leciec ? Wolałabym nie... pomożecie?

Mikulinka kup sobue Asmag lub inny magnez (popros o najlepszy dla kobiet w ciąży) koszt to jakies 10-15 zł. 2 tabl, 3 razy dziennie chyba ze na ulotce inne dawkowanie. Ja po 4 dniach regularnego brania moglam znowu normalnie spać:) teraz nie brałam jakiś tydzień i znowu mnie podlapuja skurcze w nocy. Ale już dzisiaj zazylam dawkę.

Tez wlasnie zrobilam listę co mi jeszcze brakuje. Trochę jeszcze tego jest :D ale to raczej te większe rzeczy.

Mikulinka ja biore aspargin :)

No dzisiaj wojtka w dzien nie uspilam bo byl z dziadkami na sniegu i wlasnie zasypia przy minimini cora tez juz odpoczywa bo jakas zmeczona wlaczymy sobie jakas bajke i posiedzimy pozniej zasnie to wlacze jskis normalny film ;) maz prawdopodobnie do 23 w pracy wiec samotny wieczor ale tez mi czasem tego potrzeba :)

reklama
Mi zostały do kupienia pieluchy, chusteczki, plyn do kąpieli i krem do pupy. Do tego łóżeczko, materac i wanienka a dla mnie staniki do karmienia. Wszystko resztę mam.

bluelovi kazdej z nas potrzebne takie samotne wieczory ;)

Do góry